L’Ajuntament reclama la devolució de 331.672,36€ a l’empresa de José Luis Moreno per la “irregular gestió” del Teatre Musical

 

El Consistori ha acordat iniciar el procediment de reintegrament dels fons no justificats o justificats indegudament per la mercantil CRystal Forest S.L. El Tribunal de Comtes hi ha requerit a l’Ajuntament perquè pose ordre a les irregularitats que s’han detectat en relació al contracte per a la gestió i explotació del Teatre El Musical (TEM) durant el període de 23 de febrer de 2013 fins al 31 de març del 2015.

 

La regidora d’Acció Cultural, Maria Oliver, ha explicat que el propietari de Crystal Forest S.L., José Luis Moreno, tan sols ha aconseguit justificar correctament 177.000 euros. Davant aquesta situació, la Junta de Govern Municipal ha decidit hui reclamar a l’empresari la devolució de 331.672,36 euros.

 

L’equip polític d’Acció Cultural ha fet un estudi detallat de tota la documentació que, fora de temps, va entregar Crystal Forest per a justificar la seua activitat. Maria Oliver està preocupada per les mancances que s’han trobat en la contabilitat. Un dels aspectes que més crida l’atenció és que els diners que se li van atorgar a Crystal Forest es van fer en forma de subvenció i no d’una gestió indirecta. I per altra banda, que la major part de les despeses realitzades per a la prestació del servei no van acompanyades de cap tipus de documentació justificativa.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.