L’Ajuntament reforça amb nou personal tècnic les polítiques municipals de transparència i participació ciutadana

 

En els pròxims dies l’Ajuntament de València reforçarà el seu personal tècnic amb quatre noves incorporacions, tres de persones especialistes en participació ciutadana i una més especialista en transparència. 

 

El regidor de Participació Ciutadana, Jordi Peris, ha destacat la importància de les noves incorporacions per poder desenvolupar tot el nou model de participació ciutadana des de l’Ajuntament. “La participació ciutadana és transversal a tota l’acció de govern perquè és una nova forma de governar i, per tant, requerix recursos i personal qualificat.  Fins ara només hi havia una tècnica dedicada a la participació i, tot i això, hem donat passos molt importants”, ha afirmat.

 

D’una altra banda, el regidor de Transparència, Berto Jaramillo, ha defensat que “les polítiques de transparència i bon govern són un deure i un imperatiu ètic de qualsevol administració pública i, per tant, no hem d’escatimar esforços. L’arribada de personal tècnic ens permetrà aprofundir en este terreny per tal de garantir a la ciutadania el dret a la informació”.

 

Per la seua part, el regidor de Govern Interior ha explicat que les noves incorporacions “són el resultat del procés selectiu que s’ha dut a terme amb una borsa pionera formalment constituïda” i serviran per “dissenyar les nostres polítiques amb personal tècnic especialista en eixes matèries”. A més, ha destacat “l’orgull i l’agraïment per l’esforç del personal funcionari en el temps que portem de mandat per estudiar tota la normativa de transparència i participació ciutadana i els exemples en unes altres administracions per poder fer el treball el millor possible, un objectiu al qual contribuiran decididament amb la seua ajuda els nous treballadors i treballadores especialistes”.

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.