L’Ajuntament de València garanteix la plena col.laboració amb la justícia en les seus investigacions

 

A preguntes dels periodistes en relació amb l’entrada d’agents de la UCO en Turisme VLC, ahir, i Las Naves, hui, Jordi Peris ha reiterat l’oferiment d’absoluta col·laboració per part de l’Ajuntament perquè la justícia complisca la seua funció i arribe fins a les últimes conseqüències.

 

Jordi Peris han insistit en eixa mateixa posició de total col·laboració amb la justícia. ”Hem posat a la disposició de la UCO tota la informació que teníem disponible”. Ha explicat el regidor que al llarg del matí se’ls ha estat preparant eixa informació que demandaven “perquè li la puguen portar i incloure-la en el sumari”.

 

“Esperem que com més prompte millor es depuren responsabilitats i les accions del PP deixen de tacar a les institucions públiques de la ciutat”, concloïa Peris davant l’entrada d’Agents de la UCO, que s’han personat aquest matí en la seu de la Fundació Inndea per a recaptar més documentació i contractes relacionats amb el presumpte finançament il·legal de la campanya electoral de Rita Barberá en 2007.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.