Las Naves acull la III edició del #Climathon, un encontre mundial d’idees emprenedores contra el canvi climàtic

 

València se sumarà el pròxim 27 d’octubre, juntament amb Madrid, Donosti, Murcia, Santiago de Compostela i Vigo, i altres quasi 250 ciutats del món, al repte #Climathon. Cadascuna d’estes ciutats establirà el seu propi desafiament climàtic local, amb temàtiques que van des de la qualitat de l’aire o la gestió de l’aigua o els residus, fins els fenòmens meteorològics extrems o l’ús de dades procedents dels satèl·lits de les ciutats.

 

En el cas de la nostra ciutat, la jornada se celebrarà a Las Naves i s’ha establert com a desafiament la identificació d’un model de negoci innovador per a la producció local descentralitzada d’energia renovable, el qual siga apropiat a escala de districte per aconseguir democràcia energètica i mimetitzar eixa producció d’energia renovable a nivell de la ciutat.

 

El #Climathon tindrà una duració de 24 hores continuades, i els i les participants exposaran i intercanviaran les seues idees amb l’objectiu que estes puguen convertir-se en solucions tangibles. Entre les persones participants trobarem perfils diversos: estudiants, empreses, emprenedors i emprenedores i professionals.

 

En cada ciutat el #Climathon comptarà amb la participació de mentors-dinamitzadors, coaches i un jurat, que serà l’encarregat de triar a les persones guanyadores. El #Climathon està impulsat per la plataforma europea de lluita contra el canvi climàtic, Climate-KIC.

 

En l’edició de l’any passat, #Climathon va créixer de 19 a 59 ciutats de tot el món i enguany ha arribat ja a les 247. Així mateix, en l’edició de 2016, 1.500 persones es van sumar a este moviment global per a cercar solucions contra el canvi climàtic de forma col·laborativa. Van generar més de 2.330 idees.

 

En la web de #Climathon (https://climathon.climate-kic.org/cities) és possible apuntar-se i trobar tota la informació referent a esta nova edició, igual que en Twitter (@ClimateKICspain) i Facebook (https://www.facebook.com/climathon/) i a través del hashtag #Climathon.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.