Las Naves col.labora amb Berklee i el Fons ODS de les Nacions Unides per la igualtat de gènere en la indústria musical

 

La iniciativa, que se celebrarà en el Palau de les Arts Reina Sofia, suposa una trobada entre professionals molt influents en la indústria musical, els quals desenvoluparan un taller amb l’objectiu de detectar i establir pràctiques per a promocionar la diversitat i aconseguir la igualtat de gènere en este sector. Entre els ponents es troba la representant de Beyoncé, Yvette Noel-Schure; la presidenta i fundadora de PIAudio i membre de l’Acadèmia dels Grammy, Salomé Limón; el director artístic, productor musical i propietari de Raw Power UK, Alf Olofsson; la directora de International Affairs per a la Fundació Musical Simón Bolívar (El Sistema) i patrona d’Acció Social per la Música, Patricia Abdelnour; i el guanyador de sis Emmys, i que ha treballat amb artistes com ara Celine Dion, Britney Spears, Robbie Williams, Madonna i Alicia Keys, Pablo Munguía.

 

Las Naves Centre d’Innovació Urbana que lidera el regidor Jordi Peris, col•laborarà el pròxim 22 de març amb el campus de Berklee a València i el Fons d’Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides en la iniciativa Shifting the Conversation: Towards Balance in Music, que tindrà lloc d’11h a 13:30h en l’Aula Magistral del Palau de les Arts Reina Sofia.

 

Es tracta d’una trobada amb professionals molt influents en la indústria musical de la talla d’Yvette Noel-Schure, relacions públiques de Beyoncé, nomenada Top Woman in Music Business per la revista Billboard al 2016; i que també ha treballat amb Mariah Carey, Will Smith, Jessica Simpson, Prince, John Legend, Adele o Destiny’s Child. També hi assistirà Salomé Limón, presidenta i fundadora de PIAudio (Associació Iberoamericana de Productores i Enginyeres d’Àudio), membre actiu de l’Acadèmia dels Grammy i dels Grammy Llatins, de la Women’s Àudio Mission i de l’Àudio Engineering Society.

 

Un altre dels assistents és Alf Olofsson, director artístic, productor musical i propietari de Raw Power UK; Patricia Abdelnour, directora d’International Affairs per a la Fundació Musical Simón Bolívar (El Sistema) i patrona d’Acció Social per la Música; i finalment, Pablo Munguía, nominat a 19 Primetime Emmy Awards, guanyador de sis Emmys, i que ha treballat amb artistes com Celine Dion, Britney Spears, Robbie Williams, Madonna i Alicia Keys.

 

Las Naves mostra el seu suport a Berklee en esta trobada, un més dels diversos projectes que el campus duu a terme per a apoderar les dones en la indústria de la música. “Shifting the Conversation: Towards Balance in Music” aposta per la celebració i el foment de la diversitat com a font d’innovació. La jornada es desenvoluparà en forma de panell, amb la finalitat de detectar i establir pràctiques tangibles que implementar per a la promoció de la diversitat i amb la finalitat d’aconseguir la igualtat de gènere. El panell serà moderat per Paloma Durán, directora del Fons d’Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides.

 

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible són 17, que es pretenen aconseguir abans de 2030, i inclouen igualtat de gènere i la reducció de desigualtats com a prioritats clau. En particular, la igualtat en el mercat laboral es considera essencial per a aconseguir estos objectius. No obstant açò, es reconeix que les dones, les persones amb discapacitats i altres grups vulnerables s’enfronten a dificultats per a participar activament i per a triomfar en la indústria.

 

Esta iniciativa ha sigut dissenyada com a plataforma per a inspirar els professionals del futur a visualitzar canvis assolibles que volen en la indústria. L’esdeveniment transcorrerà íntegrament en anglès i està obert a agents de la indústria musical, cultural i de l’entreteniment, així com a estudiants i al públic en general. L’entrada és lliure i gratuïta fins a completar l’aforament de l’Aula Magistral del Palau de les Arts Reina Sofia.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.