Las Naves obri un Procés de selecció de Coproduccions per a l’Espai Mutant

 

El Centre d’Innovació Las Naves aposta per propostes innovadores i per la dinamització de la indústria escènica amb esta nova acció que se suma a altres ja existents com el laboratori de creació «Estiu en obres» i les produccions pròpies. Este procés té com a objectiu la selecció de propostes de coproducció entre companyies i l’Espai Mutant, per tal d’incorporar-les a la programació durant la temporada 2017-2018. Cal presentar la sol·licitud necessàriament a través de la web www.lasnaves.com des de hui i fins el pròxim 10 de març.

 

Las Naves seleccionarà projectes artístics que tinguen com a objectius la innovació, la creació, la investigació i la difusió de noves propostes escèniques, especialment aquelles més relacionades amb les noves escenes, que tinguen un interès específic i un caràcter multidisciplinari, tenint com a eix principal el teatre i/o la dansa.

 

El director de Las Naves, Rafa Monterde, explica que esta iniciativa «vol facilitar i donar suport a aquelles iniciatives innovadores destinades a estimular la creació artística així com potenciar aquells processos d’investigació i desenvolupament que tenen l’àmbit escènic com a vector principal, especialment les relacionades amb les noves dramatúrgies. Cal també assenyalar un tercer objectiu: localitzar el talent creatiu i retindre’l, facilitant l’accés al procés de desenvolupament productiu».

 

El procés de selecció, amb la finalitat d’establir mecanismes transparents, crearà una comissió de valoració per a la tria dels projectes que estarà conformada per la direcció de l’Espai Mutant, professionals experts independents de les arts escèniques, així com per programadors. Tots aquells interessats o interessades hauran de presentar la sol·licitud necessàriament a través de la web www.lasnaves.com des de hui i fins el pròxim 10 de març.

 

“Estiu en obres” i produccions pròpies

A més d’esta nova línia d’actuació, Las Naves ja treballa amb altres iniciatives de foment de les arts escèniques innovadores, és el cas del laboratori de creació «Estiu en obres», que enguany obrirà la segona edició i que és un concurs de propostes per a les companyies més innovadores, amb dotació econòmica i espai escènic per a muntar-les; i d’altra banda, es continua apostant també per la producció pròpia amb obres ja representades com «Poblats en dansa» o «El fill que vull tindre». Enguany estan previstes una obra pròpia amb col·laboració del festival Cabanyal Íntim i «El grito interminable».

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.