Las Naves presenta la seua programació LGTBI en el dia internacional contra l’homofobia

 

 

La programació del mes de juny de Las Naves, centre adscrit a la regidoria de Jordi Peris,  es convertix en una declaració d’intencions per a reivindicar la diversitat de gènere i sexual, així com el suport a totes les persones que en el món patixen persecució per la seua orientació sexual. Amb motiu del Dia Internacional Contra l’Homofòbia demà, 17 de maig, Las Naves presentarà les activitats dissenyades amb este objectiu, amb tallers infantils de gènere, una exposició d’Aitor Sarabia i concerts de Chico y Chica i Hidrogenesse per a reivindicar la diversitat sexual i de gènere.

 

La música correrà a càrrec de Chico y Chica i Hidrogenesse el pròxim 17 de juny a les 21:00 hores. El duo d’art-rock electrònic Hidrogenesse format per Carlos Ballesteros i Genís Segarra componen cançons pop populistes i produïxen mantres romanticosexuals. Per la seua banda, Chico y Chica oferixen als seus concerts una posada en escena que barreja el teatre, la revista, el cabaret i el tecno pur i dur.

           

L’1 de juny tindrà lloc la inauguració de l’exposició “The Black Mark”, d’Aitor Sarabia, la busca d’una identitat a través d’un projecte fotogràfic sobre homes gais en el metal underground. La mostra romandrà fins al 30 de juny.

 

Las Naves també ha tingut en compte la importància d’educar des de la infància en el respecte a les diverses opcions sexuals i de gènere que existixen. Per això, ha programat dos tallers infantils. “La peluca de Luca” tindrà lloc el 17 de juny a les 18:00 hores amb l’objectiu de treballar els estereotips de gènere. El 2 de juny, a les 18:00 hores el taller d’autoconeixement i respecte “Niñas y niños” posarà l’accent en els problemes derivats del gènere i dels rols.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.