Les bibllioteques municipals de València estrenen nova imatge corporativa a la Fira del Llibre

 

Un any més les biblioteques municipals de València estaran presents a la Fira del Llibre, però enguany ho faran lluint nueva imagen bibliotecas. La regidora d’Acció Cultural, Maria Oliver, ha volgut aprofitar una data tan assenyalada en el calendari cultural de la ciutat, com és la celebració de la Fira del Llibre als Jardins de Vivers, per a donar a conéixer la nova identitat corporativa amb la qual, a partir d’ara, s’identificaran els 31 espais culturals que formen el mapa de biblioteques de la ciutat.

 

Una B emmarcada entre claudàtors és el nou logotip que ha dissenyat l’empresa guanyadora de la convocatòria pública Nueve Estudio + Bosco. Uns claudàtors que dibuixen un espai obert que pretén transformar les tradicionals catedrals del silenci en centres socioculturals que han d’esdevindre agents de canvi i transformació dels barris.

 

“Les biblioteques municipals de València són, des d’ara, alguna cosa més que contenidors de llibres. S’han convertit en espais d’informació, de cultura i oci i de proximitat. La B del nou logotip és la inicial de biblioteca i de barri. Per això, no sols s’ha canviat la imatge corporativa, sinó que també s’han redenominat totes les biblioteques i s’ha afegit al seu nom la denominació del barri que les alberga. Era una demanda ciutadana i l’hem tinguda en compte. D’esta forma, volem facilitar la localització i la identitat de les biblioteques com a punt de trobada per a la comunitat”, segons explica la regidora Maria Oliver.

 

Esta nova identitat posa punt i seguit a una etapa de canvis i millores en els edificis i també en la plantilla de personal de les biblioteques. Açò fa possible que, a hores d’ara, totes les biblioteques municipals de València estiguen obertes i puguen donar servici a la ciutadania sense cap tipus de restricció d’horaris. “A partir d’este moment, encetem una nova etapa en la qual es vol créixer i millorar el contingut d’estos espais”, afirma Oliver. I amb eixe objectiu pròximament es vol, entre altres coses, obrir una borsa de treball de tècnics de biblioteca. A més, està previst que, entre este any i el pròxim, s’inauguren tres biblioteques més: Carola Reig, que serà remodelada a través del Pla Confiança; la de Trinitat, que iniciarà les obres enguany i que es convertirà en una agència de lectura infantil i juvenil; i Castellar-Oliveral, que no està operativa i està previst posar-la en marxa abans que acabe l’any.

 

 

 

 

 

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.