Més de mil els ciutadans i ciutadanes que participen cada dia en la campanya de concienciació “Puja el Reciclatge”

 

Cada dia abans de la mascletà té lloc en la plaça de l’Ajuntament el lliurament de la bicicleta que se sorteja entre les ciutadanes i ciutadans que el dia anterior han participat en la campanya de conscienciació per al reciclatge de residus Puja el reciclatge, promoguda per l’àrea de Medi Ambient i Canvi Climàtic. El dimecres van ser 1.040 les persones que van lliurar un o diversos envasos en algun dels cinc punts distribuïts per la plaça, i que posteriorment es van registrar en la pàgina de Facebook per a poder optar al sorteig a la seua guanyadora del qual li ha lliurat la seua bicicleta el regidor Jordi Peris.

 

Esta campanya municipal, que ja es va fer l’any passat, està patrocinada per l’empresa concessionària del servici de neteja, SAV, que ha sufragat les vuit bicicletes de ciutat que en total seran lliurades a sengles guanyadors o guanyadores, que prèviament han lliurat envasos i validat en la pàgina de FB el codi que se’ls ha lliurat en algun dels cinc punts de recollida distribuïts per la plaça de l’Ajuntament.

 

El lliurament de bicicletes, davant de l’edifici municipal, el va iniciar Pilar Soriano, com a responsable de l’àrea de Medi Ambient, i serà també ella qui el tanque el dia 20 quan es lliura la bici sortejada entre les persones recicladores del dia anterior. Este matí ha sigut Jordi Peris, regidor d’Innovació, qui ha lliurat a Tatiana Bonilla el premi corresponent al dia d’ahir. En els dies anteriors les van lliurar Sandra Gómez, Giuseppe Grezzi i també la consellera de Medi Ambient, Elena Cebrián, i els guanyadors dels pròxims sorteigs les rebran de mans de Carlos Galiana, Glòria Tello i Pilar Soriano.

 

Des de l’Ajuntament de València vos convidem a participar en esta iniciativa el resultat de la qual es valora molt positivament, perquè contribuïx a conscienciar sobre la necessitat de reciclar i al fet que siguen moltes menys les llandes i un altre tipus d’envasos que es tiren al sòl en la plaça de l’Ajuntament i el seu entorn coincidint amb la disparada de la mascletà

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.