Míting sense música

València en Comú i Podem organitzen un míting en Extramurs i suprimixen una cercavila, al celebrar-se el Dia sense Música.

Asamblea Extramuros 20 mayo 1

Jordi Peris, candidat de València en Comú a l’alcaldia, va intervindre ahir en una assemblea-míting conjunta de la plataforma municipalista i del Cercle Podem Extramurs. A més de les intervencions polítiques de rigor, s’havia previst dur a terme una cercavila festiva que es va suprimir al coincidir la data amb el Dia Sense Música.

A més de Jordi Peris, que va desgranar les grans línies programàtiques de València en Comú, van intervindre en l’assemblea Carlos Saura, candidat a regidor de la plataforma municipalista, i Daniel Geffner i Jordi Alamán, candidats de Podem a les Corts Valencianes.

Al voltant d’un centenar de persones van aplaudir les intervencions dels candidats i van preguntar sobre els més diversos assumptes tant respecte als programes com a actuacions polítiques concretes.

Asamblea Extramuros 20 mayo 15

Com a antesala del míting-assemblea de València en Comú i Podem, estava prevista una cercavila festiva pel barri amenitzada per una batucada, però es va suspendre al coincidir la data amb la celebració del Dia sense Música, una acció de protesta del sector dels músics davant del que consideren “les nefastes polítiques culturals del govern del PP”. La batucada no va fer música però sí soroll, ja que va limitar la seua actuació a un estrepitós toc de percussió a l’inici de l’acte.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.