Neus Fábregas pren possessió com a nova regidora de l’Ajuntament i del Govern de La Nau

 

Neus Fábregas Santana és des d’este matí la nova regidora de l’Ajuntament de València, després de la seua presa de possessió en un Ple extraordinari en el qual s’ha aprovat igualment la seua adscripció al grup municipal València en Comú. En esta sessió plenària s’ha aprovat també la designació de la regidora María Oliver com a portaveu de València en Comú i la de Neus Fábregas com a viceportaveu.

 

Després de la ratificació del caràcter urgent de la convocatòria, i una vegada expedida la credencial corresponent de regidora, Neus Fábregas ha promés el càrrec sota la fórmula “Promet per la meua consciència i honor, complir fidelment les obligacions del càrrec de regidora amb lleialtat al Rei, i guardar i fer guardar la Constitució com a norma fonamental de l’Estat, així com l’Estatut d’Autonomia de la Comunitat Valenciana”.

 

El Ple ha aprovat igualment el règim de dedicació exclusiva de la nova regidora, Neus Fábregas, que assumix les competències en matèria de Govern Obert, Cooperació i Immigració.

 

“Acabem de donar l’entrada a la nova companya Neus Fábregas i ara em vaig ràpidament al despatx a signar els canvis de competències i tota la reorganització del Govern de la Nau que està perfectament dissenyada. Les coses funcionen normalment i ràpidament i, a partir d’ací, a continuar treballant”, ha manifestat l’alcalde Joan Ribó després d’esta solemne presa de possessió de la nova regidora del Govern de la Nau.

 

Per la seua banda, Neus Fábregas ha afirmat que afronta “amb molt d’entusiasme” la nova etapa que inicia després del seu nomenament com a regidora. “Ja estava treballant a l’Ajuntament, on fa dos anys que estic com a assessora i tinc molta il·lusió a continuar eixe treball per a transformar la ciutat”.

 

“Prosseguiré el treball de Berto Jaramillo i de Jordi Peris dins de les competències que exercix València en Comú en matèria de Cooperació i Immigració: les campanyes en temes de racisme, de xenofòbia, de ciutat refugi, de defensa de tots els drets humans. És molt important per a nosaltres tenir recursos propis que puguem habilitar per a la ciutadania i per a les persones migrants que no tenen casa i, per la part de Participació, l’objectiu és continuar treballant amb el teixit associatiu i construir un vertader pont entre la ciutadania i la institució”, ha afegit Fábregas.

 

Neus Fábregas Santana és diplomada en treball social i accedix al càrrec de regidora precedida d’una àmplia experiència en matèries com a educació per al desenvolupament, immigració i ciutadania, mediació intercultural i gestió de la diversitat, coeducació, cooperació internacional i moviments migratoris.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.