Noves activitats i concursos públics de la Fundació Las Naves

 

El dia 21 de febrer celebrem la segona jornada de treball #PacteLocalPerLaInnovació organitzada per “Las Naves” Centro de Creación Contemporánea que lidera el nostre company Jordi Peris. El Pacte Local per la Innovació és una eina, basada en la col·laboració i participació, que aglutina els principals actors de l’ecosistema innovador de la ciutat i que busca la transformació de la realitat per a millorar la qualitat de vida de les persones en la recerca conjunta de solucions innovadores als reptes que enfronta València.

 

És precís que, després de la primera jornada de treball Una eina per la ciutat, una eina per València”, celebrada el passat 21 de novembre, els representats de cada una de les entitats que en formen part, i totes aquelles persones que estiguen interesades, bé en qualitat de ciutadans anònims, bé en representació d’altres entitats de la societat civil organitzada, es tornen a reunir per tal de posar en marxa un seguit d’activitats i constituir-se com una veritable eina de participació i innovació a la ciutat.

 

Vos convidem a participar als diferents grups de treball: Salut, Agroalimentació, Energía, Industries creatives i mobilitat. Tota la informació ací

 


 

El Certamen Coreogràfic 10 Sentits en el que participen les regiduries dels nostres companys Jordi Peris  i Maria Oliver; obri les seues portes a coreògrafs, creadors i ballarins que proposen treballs de reflexió sobre el pas del temps. A l’observació de com s’enfronta el cos al pas dels anys, del llegat de generacions anteriors de l’escena i l’evolució dels nous llenguatges coreogràfics a partir dels codis que van proposar coreògrafs d’altres generacions. 

 

El Festival 10 Sentits, des d’un esperit crític i de reflexió sobre la societat actual, aposta en cada edició per donar visibilitat qüestions que preocupen a la nostra comunitat i per ressaltar el poder de l’art com a catalitzador de l’acció social. La VI Edició 10 Sentits ja està en marxa i se celebrarà al maig de 2017, sota el lema ‘PorMayores’. A través d’aquest lema el Festival pretén bandejar connotacions manides associades amb l’acció d’envellir i reivindicar noves mirades, més atrevides, més desconegudes, més sorprenents. 

 

Tota la informació ací

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.