Orgull de ser, sentir, lluitar i somiar… en comú!

 

Un any més, arriba l’Orgull LGTB de València, organitzat per Lambda, el col·lectiu de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals de València. L’orgull del moviment per la defensa de les persones LGTBI, i el de tota una societat que defèn la igualtat, la inclusió, la justícia, els drets humans i la diversitat.

 

Enguany, recorrerem els carrers de València sota el lema “Persones bisexuals, diverses i iguals”.

2016. Cartell mani LGTBIDes de València en Comú enguany, especialment, ens sumem a la manifestació, mostrant la nostra total i absoluta indignació i rebuig davant de la massacre ocorreguda en Orlando, amb l’assassinat de 50 persones. Un atac brutal contra el col·lectiu LGTBI, un atac contra la diversitat, un atac contra tota una societat que aposta per la diversitat com a enriquiment social col·lectiu.

No abaixarem la guàrdia contra la intolerància, que en Orlando s’ha manifestat d’una forma brutal i esgarrifosa, però que, desgraciadament, podem trobar en totes parts; ací, al nostre costat, també. I no podem tolerar que cap discurs religiós incite a l’odi.

Esta massacre confirma el nostre compromís i la nostra lluita en comú, en els carrers i en les institucions, per acabar amb un sistema heteropatriarcal i LGTBIfòbic que ens ataca, ens violenta i ens vol callades. Continuem construint, entre totes, una societat justa, inclusiva i igualitària.

Ens veiem este pròxim dissabte, 18 de juny, a les 19:15 hores, en la gasolinera del Parterre, per a ubicar-nos en el bloc de la manifestació que correspon als partits polítics i recórrer, tots/es junts/es, els principals carrers de la ciutat tenyint amb els colors de l’arc iris una València d’alegria, de color i, sobretot, de diversitat, igualtat, llibertat, reivindicació, orgull i revolta en comú!

“Orgull de ser, sentir, lluitar i somiar… en comú!”

Feminismes en Comú

Bookmark the permalink.

Comments are closed.