El Patronat de la Fundació de Las Naves aprova la decisió del regidor Peris de destituir al gerent Rafael Monterde

 

El Regidor d’Innovació, Jordi Peris, ha presentat este matí al Patronat de la Fundació InnDEA, reunit en sessió extraordinària i urgent, la seua decisió de destituir a l’actual gerent Rafael Monterde després de les notícies publicades en diferents mitjans de comunicació.

 

Tots els membres del Patronat han aprovat, excepte els representants del PP, la proposta de cessar el Gerent. El Vicepresident de Las Naves, Jordi Peris, els ha explicat el motiu de la seua decisió que no és altre que evitar que un càrrec de confiança i de responsabilitat en una fundació del sector públic siga permanentment qüestionat per l’opinió pública. “El soroll mediàtic que s’ha generat estos dies al voltant del responsable d’una institució pública com és Rafael Monterde posa en perill el projecte de Las Naves. Un projecte que, ara per ara, és de vital importància per a la ciutat de València. No podia permetre, com a responsable polític, que la gestió municipal es vera enterbolida i blocada per interferències alienes”.

 

Peris ha recordat que Rafael Monterde no està imputat i que creu en la seua versió quan assegura que va col.laborar per a destapar els fets delictius. Tot i això, el regidor ha volgut agrair el treball de Monterde com a responsable de Las Naves i ha destacat la professionalitat de la seua gestió.

 

El Patronat també ha acordat la proposta de Jordi Peris d’iniciar els tràmits per a la convocatòria d’un concurs de lliure concurrència per a la selecció d’un nou director per a Las Naves. Jordi Peris ha explicat que este procés de selecció estarà encapçalat per un tribunal del que formaran part experts independents, que valoraran l’experiència i els coneixements de les persones aspirants. El regidor d’Innovació ha assenyalat també que els i les candidates hauran de presentar aportacions a l’actual projecte, així com estratègies bàsiques per a la seua execució, donat que el projecte de Las Naves “continua en vigor i a més, volem mantenir en la mateixa línia de treball”.

 

Per la seua banda, l’alcalde Joan Ribó ha manifestat que ell ha estat en contacte amb el regidor responsable de Las Naves, Jordi Peris, i ha seguit tot el procés amb ell, a qui ha expressat el seu suport. L’alcalde ha abordat l’assumpte davant les preguntes dels mitjans de comunicació sobre la destitució de qui, fins hui, ocupava la gerència de la Fundació InnDEA, Rafael Monterde.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.