Peris deixa el seu càrrec de regidor amb paraules de gratitud al treball de la Corporació, funcionaris i societat civil

 

 Jordi Peris, durant la seua intervenci&oacut

 

El Ple Municipal ha sigut informat hui de la renúncia al seu càrrec del ja exregidor de l’Ajuntament de València Jordi Peris, tal com va anunciar ahir públicament. Peris ha agraït el treball i el compromís dels membres del Govern de la Nau, del qual s’ha mostrat “orgullós d’haver format part”; i ha subratllat i la implicació de funcionaris, societat civil i Corporació en el procés de transformació de la societat.

 

Peris ha volgut prendre la paraula en la sessió extraordinària del Ple en què s’ha ratificat la seua renúncia, i ha agraït a regidors i regidores, funcionaris i funcionàries i societat civil pel suport al treball realitzat durant la seua labor com a servidor públic, que ha qualificat d’“un plaer, un honor i un privilegi”.

 

Però, sobretot, ha tingut paraules de gratitud per als membres del Govern Local eixit de les urnes en 2015, i integrat pels Grups Municipals Compromís, PSPV-PSOE i València en Comú. “Me’n vaig orgullós d’haver estat ací, en la primera fila del Govern de la Nau”, ha afirmat.

 

Durant la seua intervenció, Peris ha reconegut també el treball dels grups d’oposició. “Cada un hem estat al nostre lloc, governant o fent oposició; i ambdós treballs són importants i ambdós cal reconéixer-los”. I s’ha referit de manera especial als dos portaveus: Fernado Giner, de Ciutadans, i Eusebi Monzó, del Grup Popular, “pel seu tarannà i haver sigut capaços de mantindre la discrepància política en l’àmbit que correspon, reconeixent que cada un veiem les coses de diferent manera, però que este és el lloc on debatre-les, discutir-les, plantejar-les i resoldre-les democràticament”.

 

GRÀCIES AL PERSONAL FUNCIONARI

 

Paraules de gratitud ha tingut també per a tot el personal municipal: “gràcies a tots els treballadors i treballadores d’este Ajuntament pel treball que han fet durant estos dos anys de Govern; sobretot perquè hem impulsat moltíssimes iniciatives que han requerit un compromís especialment ferm per part del personal de la casa. Sense ells haguera sigut impossible posar en marxa totes les iniciatives de transformació i de canvi que hem impulsat des d’este Govern”, ha assegurat.

 

I així mateix, ha subratllat el seu agraïment pel suport rebut dels agents socials i teixit social de la ciutat, plataformes ciutadanes, associacions de veïns… “que s’han involucrat en els projectes i iniciatives”.

 

SUPORT A LES DECISIONS I PROCESSOS

 

Per la seua banda, l’alcalde Joan Ribó ha intervingut “en nom propi i de tots”, i ha manifestat “l’honor que ha suposat per al Govern” treballar amb Peris. L’alcalde li ha agraït la tasca realitzada i, sobretot, el seu “tarannà, que tots reconeixem, afavoridor del diàleg i del treball incansable i precís, que ha facilitat el treball de tot el Govern Local”.

 

Després de les seues paraules de reconeixement a la labor de Jordi Peris, Ribó ha demanat respecte “en primer lloc per a les decisions personals del regidor, ja que abans que tot –ha defés- estan les persones, i les persones prenen les seues decisions en el marc de la seua situació”. “I en segon lloc –ha continuat- respecte també per als processos interns de tots els grups municipals”.

 

L’alcalde ha conclòs la seua intervenció amb paraules d’afecte cap a l’exregidor a qui ha assegurat que “siga on siga el lloc on treballes, segur que ens continuarem trobant per a treballar per esta magnífica ciutat”.

 

Fora del Plenari, i a preguntes dels periodistes, Ribó ha explicat que la posició del Govern ha de ser la mateixa “que al juliol de l’any passat, quan es va anunciar la marxa del portaveu del Grup Municipal Socialista, Joan Calabuig, per altres motius. En aquell moment va ser una qüestió del PSPV, i ara és una qüestió de València en Comú que nosaltres, com Govern de la Nau, respectem”.

 

“A partir d’este moment –ha assegurat l’alcalde- treballarem per a donar continuïtat a les polítiques de progrés. La sessió del Plede hui permet posar en marxa l’engranatge perquè es puga produir la presa de possessió de la persona que substituïsca el regidor que ha renunciat, i el Govern s’adaptarà a això”.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.