Personal habilitat, gerents municipals i alts funcionaris han firmat el Codi de Bon Govern

Jaramillo: "Apostem per un Ajuntament m&eacut

.

 

El regidor de Transparència i Govern Obert, Roberto Jaramillo, ha presidit l’acte de firma del Codi de Bon Govern per part de personal municipal habilitat, alts funcionaris, gerents d’organismes i empreses municipals i direccions d’àrees. Fa justament ara un any que el Codi va ser rubricat per tots els membres de la corporació municipal.

 

Tal com ha recordat el regidor Jaramillo, el Codi de Bon Govern és una norma que l’Ajuntament rep de la Generalitat i que hui, de manera totalment voluntària, ha sigut rubricat pel personal municipal responsable de la gerència del consistori, com anteriorment ho va ser per la corporació.

 

“Per a nosaltres és molt important que l’espai directiu de l’Ajuntament, l’espai de gestió que porta el dia a dia municipal, el que porta la gerència de l’Ajuntament, se sume a estes bones pràctiques”, ha manifestat Jaramillo davant del personal firmant. “Volem donar-vos les gràcies pel vostre treball diari i espentar-vos a seguir en esta bona línia”, ha afegit.

 

El delegat de Transparència ha assegurat que esta mostra de suport per part de gerents i habilitats a les determinacions del Codi, “demostra a la ciutadania que no sols el nivell polític, sinó també el nivell de gestió i l’espai directiu municipal aposta per un Ajuntament més transparent i amb uns valors ètics i morals”.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.