El Ple aprova una modificació de crèdits per a impulsar el programa Edusi Va Cabanyal

 

El Ple de l’Ajuntament ha aprovat una modificació de crèdits extraordinaris i suplements de crèdits del Pressupost municipal de 2017 dirigida a la posada en marxa del programa EDUSI Va Cabanyal. Es tracta d’una iniciativa plurianual, amb un horitzó de 5 anys, que permetrà realitzar una intervenció integral al barri del Cabanyal.

 

Tal com ha explicat el regidor de Participació Ciutadana, Jordi Peris, el programa, denominat Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat (EDUSI), disposa d’un pressupost de 30 milions d’euros, el 50 % dels quals vénen sufragats per fons europeus. L’ajust pressupostari aprovat pel Ple municipal en la reunió de hui suposa la redistribució d’un muntant de 390.700 euros, sense increment en el muntant total, i permetrà iniciar el programa que, tal com ha assegurat el regidor Peris, està ja preparat per a començar.

 

La modificació creditícia ha sigut abonada per l’equip de govern, mentre que els grups d’oposició (PP i Ciutadans) se n’han abstingut. Este ha sigut un dels assumptes de l’Àrea d’Economia tractats en la reunió plenària de hui, en la qual, a més, s’han aprovat (amb els vots en el mateix sentit) altres dos modificacions puntuals del pressupost.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.