El Ple del Ajuntament aprova el model de participació ciutadana

 

Després d’un procés de participació ciutadana, l’Ajuntament de València comptarà amb un Model de Participació Ciutadana, un document polític, tècnic i ciutadà que marcarà les línies estratègiques de les polítiques públiques de participació.

 

“El Model de Participació Ciutadana compta amb 7 eixos i 37 elements que permetran marcar la participació ciutadana i l’acció institucional en un mateix espai pel bé comú”, ha exposat la regidora de Participació Ciutadana i Acció Veïnal, Neus Fábregas, qui també ha apuntat que “hi ha elements que no existien i altres que es volen reformular”. En tot este procés, han participat més de 350 persones.

 

El model estableix les línies de treball de la política pública de participació a València, “partint de la base que la participació és un eix transversal en la gestió pública i un dret adquirit per la ciutadania” com assegura la regidora.

 

Després de la seua aprovació, des de la Regidoria de Participació Ciutadana i Acció Veïnal, es començarà amb el procés de Modificació del Reglament de Transparència i Participació Ciutadana, així com el Reglament orgànic de Govern i Administració, des d’un procés de codisseny juntament amb la ciutadania.

 

Tota la informació del procés se troba en la pàgina web modeloparticipacion.valencia.es

Bookmark the permalink.

Comments are closed.