Projectes que poden ser recolzats – I Edició

 

Ara et toca a tu!

D’acord amb el que establixen les bases de la convocatòria, es recolzaran 4 projectes en la línia d’acció de Participació ciutadana en Comú, 5 projectes en la línia d’acció Drets i igualtat en Comú, 4 projectes en la línia d’acció de Cultura en Comú y 2 projectes en la línia d’acció de Sostenibilitat en Comú.

Atès que s’han presentat a la línia de Participació ciutadana en Comú tres projectes (3) i a la línia de Sostenibilitat en Comú un projecte (1), no cal el suport telemàtic als mateixos, per la qual cosa el Plenari de València en Comú del 13 de maig va decidir que estos projectes reben el suport de València en Comú sense més tràmits. L’excedent que queda en estes dues línies d’acció es reserva per a la següent convocatòria, tal com establixen les bases.

D’acord amb això, et presentem ara les dues línies d’acció actives, per a les que demanem la teua valoració i el teu suport telemàtic. Recorda que abans has d’haver realitzat la inscripció.

Punxa en l’enllaç adjunt si encara no ho has fet. Si vols, podràs donar el teu suport telemàtic l’endemà d’haver-te registrat.

Registrar-se

 

Perquè el suport siga efectiu, has de valorar dos projectes per cada línia d’acció activa: Drets i igualtat en Comú y Cultura en Comú.

Recolza els projectes

(del 24.05.2016 al 07.06.2016)

 

Des de Projectem en Comú t’agraïm que formes part d’este procés transformador que hem posat en marxa en la ciutat de València.

Ens veiem en els carrers, en els barris, en la ciutat.

Moltes gràcies.

 

Cultura en Comú Drets i igualtat en Comú
Cultura. Alanna Asociación  

Asociación Alanna

 

Igualdad y derechos. AA VV Nazaret

 

Associació de Veïns i Veïnes de Natzaret

Cultura. Asociación Cultural La Repartidora Asociación Cultural La Repartidora Igualdad y derechos. Acicom Associació ciutadania i comunicació
Cultura. Ca Revolta Ca Revolta. Centre de Recursos Just Ramírez Igualdad y derechos. ACVEM  Asociación de la Comunidad Valenciana de Esclerosis Múltiple 
Cultura. Casa de la dona  

Casa de la Dona

Igualdad y derechos. AFAV  Asociación de Enfermos de Alzheimer de Valencia 
Cultura. Comité TZD Comité Ciudadano Antisida de la Comunidad Valenciana Igualdad y derechos. AVACOS  Asociación Valenciana de VIH, Sida y Hepatitis 
Cultura. El Punto G_1  

El Punto G

Igualdad y derechos. Brufol   

Associació Brúfol 

Cultura. Fundación por la Justicia  

Fundación por la Justicia

Igualdad y derechos. FAT  Famílies Alternatives de Transició de L’Horta Nord 
Cultura. L'altre espai  

L’altre Espai

Igualdad y derechos. Iniciatives Solidàries   

Iniciatives Solidàries 

Cultura. Teatre lluerna_2  

Teatre Lluerna

Igualdad y derechos. LAMBDA   

Lambda 

Cultura. Valencia acoge_2  

Valencia Acoge

 Igualdad y derechos. Rumiñahui Asociación Rumiñahui Hispano Ecuatoriana 
    Igualdad y derechos. Viento del puebo   Fundación Viento del Pueblo

 

Comments are closed.