Tallers gratuïts sobre transparència dirigits a entitats sense ànim de lucre

 

La Regidoria Delegada de Transparència, Govern Obert i Auditoria Ciutadana organitza diversos tallers formatius sobre transparència dirigits a entitats sense ànim de lucre, amb la col·laboració de la Fundació Horta Sud i del Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona.

 

L’acompliment de la transparència per part de les entitats que perceben ajudes públiques és ja una obligació normativa i un requisit imprescindible per poder accedir a qualsevol tipus de finançament públic.

 

L’Ajuntament ha fixat com una de les seues prioritats l’adopció de mesures i accions amb l’objectiu de millorar la transparència de la gestió pública, no solament en l’àmbit de l’administració pública, sinó també en el de la societat civil organitzada.

 

Per ajudar a les entitats cíviques a desenvolupar i aplicar la transparència s’ha posat en marxa quatre tallers que se celebraran en diferents dates i punts geogràfics de la ciutat. Les places són limitades i en el cas de completar-se totalment l’aforament es prioritzarà que, almenys una persona per entitat, puga assistir. La inscripció és gratuïta i es pot realitzar a través del formulari d’inscripció que figura en la pàgina web de <http://gobiernoabierto.valencia.es>.

 

Els tallers formatius, que tindran lloc els dies 20, 21, 22 i 23 de novembre, pretenen incentivar les millors pràctiques de transparència de les entitats valencianes; així com donar a conéixer les obligacions que tenen les associacions en esta matèria i oferir-los eines per a optimitzar la gestió econòmica i administrativa dels seus col·lectius.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.