Taules informatives i visites a mercats centren el dijous la campanya de València en Comú

Jordi Peris participa este dijous en la Caravana Blanca i visita un mercat mentres les taules informatives de la plataforma municipalista es despleguen per tota la ciutat

Cartel Jordi x

Passat l’equador de la campanya electoral, València en Comú seguix el seu desplegament a peu de carrer amb taules informatives i este dijous, 21 de maig, visita a alguns mercats de barri. Els candidats de València en Comú estaran en algunes d’estes taules difonent les propostes de la plataforma municipalista i Jordi Peris, candidat a l’alcaldia, participarà en la Caravana Blanca i visitarà el mercat del Cabanyal.

Serà a les nou del matí quan Jordi Peris, candidat de València en Comú a l’alcaldia, s’integre en la Caravana Blanca de Podem per a explicar als professionals i usuaris de la sanitat pública les propostes de la plataforma municipalista en esta matèria. Serà en les portes de l’Hospital La Fe.

D’altra banda, d’11 del matí a una de la vesprada, hi haurà una taula informativa conjunta de València en Comú i Podem en el mercat del Cabanyal, que serà visitat a les onze del matí per Jordi Peris i els candidats a regidor de València en Comunes Neus Fábregas i Iñaki Pérez.

Mitja hora més tard, a les onze i mitja, María Oliver i Carlos Saura, també candidats de València en Comú a regidor, celebraran un acte electoral en el mercat Rojas Clemente. De forma paral·lela, de dotze del migdia a dos de la vesprada, Áurea Ortiz i Berto Jaramillo, candidats a regidor de València en Comú, estaran en una taula informativa a Orriols-Torrefiel, concretament en el carrer de Santo Domingo Savio.
Carlos Saura repetirà a la vesprada, de set a nou, en una taula informativa en Camins al Grau, concretament en el parc del carrer Lebón. Posteriorment, Carlos Saura i Iñaki Pérez estaran en l’assemblea de Podem de Benicalap-Campanar de set de la vesprada a nou de la nit.

La jornada electoral del dijous 21 de maig es tanca amb una taula informativa de València en Comú i Podem que estarà en la plaça de Benimaclet de set i mitja de la vesprada a nou de la nit i que comptarà amb la presència de Neus Fábregas.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.