El termini per a demanar les subvencions per a projectes de participació ciutadana s’obri hui

 

 

Des de hui i fins al pròxim 31 de maig, les associacions i entitats sense ànim de lucre de València poden sol·licitar una subvenció per a realitzar un projecte relacionat amb la participació ciutadana. La Regidoria de Participació i Acció Veïnal ha destinat 215.000 € a dinamitzar la participació activa de la ciutadania en les decisions i actuacions de les institucions públiques.

 

Les ajudes es distribuiran entre les 7 juntes de districte de la ciutat i aniran destinades a finançar iniciatives que es posen en marxa durant l’any 2017. Les associacions que estiguen interessades a participar en este programa concorreran a la junta de districte en què estiga domiciliada la seua entitat. La quantitat subvencionable per al projecte sol·licitat no excedirà els 2.500 o 7.500 euros en el cas de projectes presentats per dos o més associacions conjuntament.

 

“Volem fomentar la participació ciutadana, així com els valors socials, culturals i de convivència. I per això, no sols hi contribuirem aportant diners, sinó que hem posat en marxa un servici d’orientació i assessorament per a resoldre tots els dubtes que les entitats es puguen trobar a l’hora de presentar la documentació”, ha explicat Jordi Peris, regidor de l’Àrea de Participació.

 

Amb este objectiu hi ha programats tallers per a explicar com s’ha de presentar la sol·licitud els dies 15, 16, 17 i 18 de maig. També es pot demanar atenció especialitzada del 15 al 31 de maig, amb cita prèvia, telefonant al 962 083 679, 962 083 680, 962 083 681 (Secció de Participació Ciutadana). Més informació: participacionciudadana@valencia.es i www.valencia.es.

 

 

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.