El termini per a reclamar les ajudes de material escolar està obert fins el 6 d’agost

 

 

L’Ajuntament ha publicat la llista de beneficiaris de les ajudes econòmiques que es destinaran a finançar l’adquisició del material de l’alumnat de segon cicle d’educació infantil. A partir d’ara, i fins al pròxim 6 d’agost queda obert el termini perquè les persones interessades que s’hagen presentat a la convocatòria i no es troben en la llista esmentada presenten la seua reclamació.

 

L’objectiu d’estes ajudes és finançar les despeses de les famílies de l’alumnat dels col·legis de titularitat pública dependents de la Generalitat, la Diputació i els col·legis municipals, així com dels centres que tinguen concertada la prestació de servicis per a l’educació infantil de segon cicle, degudament autoritzats per l’Administració competent, a la ciutat de València.

 

Els requisits i els criteris de baremació per a rebre les ajudes estan disponibles en el web de l’Ajuntament de València.

 

Tota la info en:

http://www.valencia.es/ayuntamiento/educacion.nsf/vDocumentosTituloAux/6FE55088C802F6B6C1257F020049C8A0?OpenDocument&bdOrigen=ayuntamiento%2Feducacion.nsf&idapoyo=&lang=1&nivel=9

Bookmark the permalink.

Comments are closed.