València aprova la convocatòria de subvencions destinades al teixit associatiu dels barris

 

L’Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Govern Obert, Participació Ciutadana i Transparència, ha aprovat en la Junta de Govern Local i les subvencions per al desenvolupament de projectes de participació per part d’entitats ciutadanes amb una quantitat global de 215.000 euros. El termini per presentar sol·licituds a la convocatòria comença el pròxim 23 d’abril i totes les Juntes Municipals de Districte comptaran amb una partida pròpia.

 

En esta tercera convocatòria de subvencions s’estableixen tres línies bàsiques d’actuació: el foment de l’associacionisme, el foment de la participació ciutadana i, enguany com a novetat, s’inclou una nova línia destinada a l’elaboració i difusió d’estudis i recerques relacionades amb l’associacionisme, els moviments socials, els processos de participació ciutadana i les experiències participatives.

 

La regidora de Govern Obert i Participació Ciutadana, Neus Fábregas Santana, ha explicat que “el procés s’ha consensuat amb la federació d’associacions veïnals i està previst desenvolupar sis tallers descentralitzats en els barris per a donar suport a les organitzacions que pretenguen sol·licitar la subvenció, que a més comptaran amb el suport tècnic del personal de l’Ajuntament”.

 

Per a la regidora, la creació d’estes ajudes pel Govern de la Nau és “una mostra de la voluntat que tenim de fomentar la participació i establir vincles amb les associacions veïnals que dinamitzen els diferents barris de la ciutat”.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.