València disposa d’un nou espai cultural a l’hemeroteca municipal de la Plaça Magúncia

 

València comptarà a partir de hui, 28 de març, amb total 17 Espais d’Iniciativa Cultural (EIC’s) a la Biblioteca Lluís Fullana, ubicada a l’Hemeroteca Municipal de València. La regidora d’Acció Cultural, María Oliver, inaugurarà a les 12.00 hores este nou espai, on a les 11.15 hores hi haurà contacontes amb LLorenç Giménez i on també es pot visitar l’exposició fotográfica Passió Fotogràfica.

 

Maria Oliver ha recordat que estos contenidors culturals “són la resposta de la responsable municipal de l’àrea de biblioteques a la demanda ciutadana que reclama des de fa temps, disposar de sales públiques on poder desenvolupar les seues iniciatives culturals”.

 

Els Espais d’Iniciativa Cultural són sales polivalents, complementàries als servicis propis de les biblioteques municipals. Estan dotades d’una infraestructura bàsica, com per exemple guies, fils i ganxos per al muntatge d’exposicions. En les èpoques d’exàmens es podrà utilitzar com a sala d’estudi temporal, ja que el seu aforament permet instal·lar fins a quaranta llocs de lectura addicionals. També pot ser utilitzat per a realitzar les activitats programades per la pròpia biblioteca, com ara els Clubs de lectura, animacions lectores, etc.

 

A més, estes sales se cedeixen gratuïtament, sempre que el fi siga cultural i sense ànim de lucre. Pot accedir a estos espais tota la ciutadania i, prioritàriament els veïns i col·lectius que treballen al barri.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.