València en Comú aborda un cap de setmana polític i festiu

La plataforma municipalista celebra dos actes electorals el dissabte i el diumenge en què combina les activitats lúdiques i els missatges polítics.

Cartel plaza Viriato

València en Comú aborda la seua campanya electoral este cap de setmana amb dos actes centrals en què combinarà els missatges polítics i les activitats lúdiques. Els escenaris seran la Plaça Viriat, en Velluters, el dissabte 16 de maig, i el que es considera l’acte central de València en Comú en esta campanya serà el diumenge 17 de maig en el parc d’Orriols, just al costat de l’estat del Llevant.

València en Comú reivindicarà el dissabte l’ús de l’espai públic celebrant un acte polític-festiu en la Plaça Viriat, en Velluters, que començarà a les onze del matí. Prèviament, s’haurà celebrat una bicicletada, és a dir, una marxa amb bicicleta, que haurà eixit del Pont de la Pinta per a dirigir-se a la plaça. Hi haurà ball, música en directe, grafits, teatre, dansa, tallers infantils, tai chi i el que la gent que acudisca sàpiga o s’atrevisca a fer. No faltaran el menjar i la beguda fins a les set de la vesprada, quan finalitze este “Al carrer en comú” i, per descomptat, alguns candidats i candidates de València en Comú a l’alcaldia desgranaran les propostes de la plataforma municipalista.

El parc d’Orriols, al costat de l’estat del Llevant, en el carrer Arquitecte Tolsa amb carrer Sant Vicent de Paul, serà l’escenari de l’acte central de València en Comú en esta campanya. També hi haurà menjar, beguda, actuacions, música i, per descomptat, intervencions polítiques a càrrec dels candidats i candidates de dotze del migdia a sis de la vesprada. Jordi Peris, candidat de València en Comú a l’alcaldia, desgranarà, a les quatre de la vesprada les propostes de la plataforma municipalista per al col·lectiu migrant.

El dilluns seguirà la campanya amb una xarrada informativa en el col·legi Max Aub, en el carrer Pare Urbà, a les sis i mitja de la vesprada.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.