València en Comú anuncia que disputarà “cada un dels vots”

Centenars de persones abriguen a la candidatura de València en Comú en una jornada de festa i convivència celebrada en el Parc d’Orriols

photo_2015-05-19_12-44-55

Menjar, beguda, actuacions, música en directe i algun missatge polític han jalonat la jornada festiva i de convivència celebrada hui per València en Comú en el Parc d’Orriols i a la que han acudit centenars de persones, amb una notable presència dels cercles de Podem. Jordi Peris, candidat de València en Comú a l’alcaldia, en ple equador de la campanya electoral, ha anunciat la seua intenció de disputar “cada un dels vots”.

La música i la festa han deixat un buit per a les intervencions polítiques en l’acte lúdic-polític celebrat hui per València en Comú davall els arbres del Parc d’Orriols i adornat amb pancartes de València en Comú i de Podem. Actuacions, música en directe, perfomances, activitats per als xiquets i. fins i tot, un DJ han animat una jornada que es pretenia de convivència i en els que centenars d’assistent han abrigat a la candidatura municipal de València en Comú, encapçalada per Jordi Peris.

photo_2015-05-19_12-43-37

photo_2015-05-19_12-43-46

No han faltat les intervencions polítiques, encara que breus “abans d’afrontar la recta final de la campanya”, com ha manifestat Jordi Peris, que, entre crits “d’alcalde, alcalde”, ha animat als presents a l’assegurar que “estem fent quelcom gran perquè el nostre missatge cobra sentit quan veiem que és fruit d’un treball col·lectiu”. Peris ha recordat que l’objectiu de València en Comú és “plantar la bandera de la dignitat en l’Ajuntament perquè ens distingix una nova forma de fer política i això és el que portarem a les institucions”. El candidat de la plataforma municipalista a l’alcaldia ha agraït als cercles de Podem, als activistes de València en Comú, “a la gent dels barris i als centenars de persones que han estat treballant i treballen per a portar a la ciutadania a l’Ajuntament la seua participació, la seua responsabilitat i el seu compromís amb este projecte”. Segons el parer de Jordi Peris, “este treball i haver arribat a on hem arribat demostra que podem canviar una ciutat amb la força de la gent i canviar el significat del que significa la paraula governar”. No ha eludit Peris anomenar “la corrupció i el balafiament” i tampoc ha oblidat, segons ha precisat, quin és “l’objectiu final” de la candidatura que encapçala, que “no és un altre que guanyar les eleccions per a la ciutadania”, anunciant entre aplaudiments que “disputarem cada un dels vots”.

photo_2015-05-19_12-44-11

photo_2015-05-19_12-44-42

També han intervingut altres membres de la candidatura de València en Comú, com María Oliver, que ha advertit contra “els poders fàctics que es posaran en contra nostre” i subratllat “la importància de la responsabilitat que assumirem”; Neus Fábregas, que ha recordat que “ningú diria que hem arribat fins ací, quan ens queden cinc dies de treball, un de reflexió i un de molts nervis; Iñaki Pérez, que ha enarborat el programa de València en Comú com una ferramenta per a “donar un puntelló a este Ajuntament i obrir les seues portes i finestres”; Áurea Ortiz, que ha assenyalat que “estem ací per a canviar les coses i que “som gent comuna fent coses extraordinàries”; Carlos Saura, que ha subratllat “la il·lusió de tots i totes perquè esta ciutat canvie”; Mariló Catalá, que ha vibrat al crit d’una “altra València és possible”; Berto Jaramillo, que ha animat als presents a fer campanya en la seua vida quotidiana; i Octavio Aldaz, ciutadà equatorià que, en virtut de les lleis vigents, no va poder formar part de la candidatura de València en Comú, però que ha mostrat el seu suport al projecte i subratllat la importància de lluitar contra la corrupció.

La festa s’ha prolongat fins ben entrades les set de la vesprada.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.