València en Comú aposta per la integració dels barris en la ciutat

Berto Jaramillo i Iñaki Pérez, candidats de València en Comú, van visitar el barri de Natzaret per a conèixer de primera mà els problemes dels veïns.

Acto candidatura 2

Roberto Jaramillo i Iñaki Pérez van conversar ahir amb alguns membres de l’Associació de Veïnes i Veïns del barri de Natzaret i van recórrer els carrers d’este districte perifèric de la ciutat, “el barri mariner a què se li va robar el mar” i amb el que, segons el parer dels candidats de VALC, “encara té un deute pendent l’administració”. La visita de València en Comú a Natzaret s’inscriu en un pla de recorregut pels barris per a dialogar amb les veïns i veïns de la ciutat. En este sentit, segons es diu des de la plataforma municipalista, VALC “es reafirma en la seua aposta per un canvi en la forma d’administrar i gestionar la ciutat ja que, en els carrers, s’evidencia que la forma de governar durant estos vint-i-quatre anys del PP ha afavorit a uns pocs i no ha atès les demandes i necessitats de la ciutadania”.

 

Acto candidatura 5

Mentres Berto Jaramillo i Iñaki Pérez recorrien el barri de Natzaret, els veïns els van parlar dels espais infrautilitzats i de la carència de llocs per a la trobada, de la urgència de crear polítiques que permeten la integració del barri amb la ciutat, la recuperació de la línia 3 de l’EMT i la terminació de la línia 2 del tramvia i de donar una solució definitiva al problema de la contaminació en la desembocadura del riu Túria.

A pesar de les dificultats i les condicions d’emergència social en què viuen la majoria dels seus habitants, en el barri s’han generat experiències com els horts urbans, les jornades “Dia d’Àfrica a Natzaret”, que el pròxim 16 de maig realitzaran la seua onzena edició. Tot això, segons València en Comú, “ens mostra la capacitat d’organització dels habitants del barri, als que se’ls ha de garantir el dret a la ciutat”.

Segons el parer d’ambdós candidats de València en Comú, “les polítiques municipals que s’han implementat fins ara han provocat un augment general de la desigualtat en la nostra ciutat. En València en Comú apostem per desenvolupar polítiques explícites d’igualtat que tracten de corregir les desigualtats actuals i d’assentar les bases per a la construcció d’una ciutat més justa, accessible i igualitària perquè els pròxims recorreguts pels barris valencians ens deixen.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.