València en Comú arranca la seua “campanya per al canvi”

Un quart de miler d’activistes i simpatitzants de VALC van compartir l’inici de campanya enfront de l’Ajuntament

Acto candidatura 2

Tal com s’havia promès, va haver apegada simbòlica de cartells enfront de l’Ajuntament. Jordi Peris, candidat de València en Comú a l’alcaldia, i gran part de la resta de la candidatura municipal van complir amb el ritual establit per als inicis de campanya electoral i van apegar els seus cartells al tall de la mitjanit. Ho van fer en un panell preparat a este efecte i enfront de l’edifici consistorial en un acte que es va voler simbòlic. També es van apegar cartells de Podem, que concorre a les eleccions autonòmiques, amb la presència de Pilar Llima, candidata al parlament valencià per Podem. Va ser el moment culminant d’una sèrie d’activitats que van començar amb un sopar de cabasset en la Plaça de la Mare de Déu.

 

Acto candidatura 5

Acomodades en escalons i en l’ampit de la font o simplement en el sòl o de peu, prop de dues-centes persones van compartir a les deu de la nit un modest sopar de cabasset en la Plaça de la Mare de Déu. Eren activistes i simpatitzants de València en Comú i també de Podem que esperaven que arribara la mitjanit per a iniciar la campanya electoral.

Acabat el refrigeri, Jordi Peris, candidat de València en Comú a l’alcaldia, es va dirigir als presents recordant “l’intens treball col·lectiu que ens ha portat fins ací, un treball col·lectiu ple de dificultats que hem anat superant, un treball fet per gent comuna per a la gent comuna”. Entre crits de “Si es pot”, Peris va recordar que estava a punt de començar “una campanya electoral que ha de ser la campanya del canvi, tan necessari en esta ciutat després de tants anys de govern del Partit Popular. Esta ciutat ha de deixar de ser un dels exemples de la corrupció a Espanya per a ser una ciutat amable, acollidora i lliure feta per a la gent”.

Poc abans de les dotze, la gent concentrada es va dirigir en improvisat cercavila a la Plaça de l’Ajuntament i, enfront de les portes de la casa consistorial, en el moment que el rellotge va donar les dotze campanades, es va disposar un panell en què tant Jordi Peris com María Oliver, Berto Jaramillo i Carlos Saura, entre altres candidats de València en Comú, van apegar els primers cartells electorals de la plataforma municipalista. També va apegar cartells de la campanya autonòmica de Podem una de les candidates d’esta formació al parlament valencià, Pilar Llima, tot això en un ambient festiu i alegre.

Peris va prendre la paraula per a subratllar que aquell era el primer acte “del canvi inevitable i necessari que hi haurà en l’Ajuntament a partir del pròxim 24 de maig”. Peris va felicitar les persones congregades pel treball realitzat, va elogiar el treball que, a favor de València en Comú, estaven duent a terme els cercles de Podem i va acabar la seua intervenció amb estes paraules: “Ha arribat l’hora de dir quelcom que repetiré molt en els pròxims dies: vota València en Comú”.

I va començar l’apegada de cartells de València en Comú per tota la ciutat.

 

Acto candidatura 1001

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.