València en Comú assumix les reivindicacions dels comerciants del Centre Històric

Els candidats a regidor Àuria Ortiz i Carlos Saura es reunixen amb l’Associació de Comerciants del Centre Històric i mostren la seua aposta pel comerç tradicional.

Dins de la sèrie de reunions que la candidatura municipal de València en Comú, encapçalada pel seu candidat a l’alcaldia, Jordi Peris, està mantenint amb diversos col·lectius socials i professionals de la ciutat, va ser ahir quan els candidats a regidor de VALC Àuria Ortiz i Carlos Saura es van reunir amb Rafael Torres i Julia Martínez, president i gerent, respectivament, de l’Associació de Comerciants del Centre Històric de València. Sobre la taula, els problemes del comerç tradicional i les possibles solucions.

Els reunits es van mostrar d’acord en l’apreciació que València, en l’actualitat, és la ciutat europea amb, possiblement, el major nucli urbà històric quant a àmbit comercial, la qual cosa no ha sigut obstacle per al seu abandó per part de les institucions, que no ho l’han promocionat “com cal”.

En el transcurs de la reunió, se’ls va mostrar als representants de l’Associació com dins del programa electoral i de l’esperit de València en Comú, i també en el de Podem, es fa una aposta decidida tant per la xicoteta i mitjana empresa valenciana com pel comerç tradicional, “verdaders motors de l’economia valenciana”.

En la trobada, els representants dels comerciants van exposar la seua idea de ciutat, més habitable, amb un centre “pensat per a passejar, per a quedar-se, per a disfrutar de l’arquitectura i la història, ple de vida, en contra del model nord-americà de grans superfícies comercials en els afores i de comerços dominats per franquícies”.

Els candidats de València en Comú van rebre un dossier amb les idees i reivindicacions de l’Associació comprometent-se a fer-ho seu i a evitar que en el futur es produïsquen problemes de falta de comunicació amb unes institucions en què tant València en Comú com Podem “tindran representació”, van assegurar Àuria Ortiz i Carlos Saura.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.