València en Comú començarà la seua campanya amb una apegada de cartells enfront de l’Ajuntament

Jordi Peris, candidat de València en Comú a l’alcaldia, i la resta de la candidatura de la plataforma municipalista es congregaran enfront de l’Ajuntament per a iniciar la seua campanya electoral

València en Comú té previst començar la seua campanya electoral amb una simbòlica apegada de cartells enfront de l’Ajuntament. Serà just a la mitjanit de demà, quan es done el tret d’eixida per a la campanya electoral de les eleccions municipals i autonòmiques del pròxim 24 de maig.

Abrigats per activistes i simpatitzants de VALC, Peris i la resta de persones que conformen la candidatura de València en Comú apegaran els primers cartells electorals de la plataforma municipalista en un panell preparat a este efecte i just davant de l’Ajuntament en el que es pretén que siga un acte simbòlic de les aspiracions de VALC, que no són altres, com remarca Jordi Peris, que “guanyar per a la gent les pròximes eleccions municipals”.

Prèviament, a les nou i mitja de la nit, activistes i simpatitzants de València en Comú es concentraran en la Plaça de la Mare de Déu per a compartir un sopar de cabasset. Posteriorment, com si d’una cercavila es tractara, desfilaran fins a la Plaça de l’Ajuntament per a donar suport i calor a l’acte d’inici de campanya programat.

Una vegada acabada la simbòlica apegada de cartells, activistes i simpatitzants de VALC s’estendran per tots els barris i districtes de la ciutat per a, esta vegada sí, realitzar una apegada de cartells que es pretén que siga “real i efectiva”.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.