València en Comú completa les seues vies de finançament amb un sistema de crowdfunding

La plataforma municipalista confia a cobrir els 18.000 euros que té pressupostats per a la seua campanya depenent exclusivament de “les aportacions de la gent”.

Amb la implantació d’un sistema de crowdfunding, València en Comú ha completat les seues vies de finançament. Els altres canals pels quals li arriba el finançament a la plataforma municipalista són la venda de bons i el marxandatge. D’esta manera, València en Comú confia a cobrir els 16.000 euros que té pressupostats per a la seua campanya.

València en Comú ha complit amb la seua promesa de no recórrer als bancs per al seu finançament i ja ha completat l’obertura de les tres vies per les quals li arribaran les aportacions econòmiques necessàries per a cobrir els 18.000 euros que té pressupostats per a esta campanya.

La primera d’estes vies és la venda de bons. N’hi ha de dos tipus: bons donatiu de 20 euros i de 50 euros, dels que hi ha cent cinquanta de cada classe, i bons reembossables de 50 euros, dels que hi ha cent vint en circulació.

L’altra via és el marxandatge, és a dir, la venda de paraigües, camisetes, palmitos, xapes… amb els colors corporatius i el logo de València en Comú, que es realitza en una sèrie de taules informatives que es distribuïxen per la ciutat en funció de les necessitats o dels actes programats per a cada dia.

I finalment, s’ha implantat un sistema de crowdfunding, que, segons explica Susi Capella, responsable de finances de la plataforma municipalista, “ens ho ha demanat moltíssima gent davant de la impossibilitat de vindre presencialment a comprar un bo. A més, moltes persones de València que han hagut d’emigrar per culpa de la crisi s’han posat en contacte amb nosaltres sol·licitant-nos una via que els permetera col·laborar. Ja la tenen”. Per a poder fer aportacions per mitjà del sistema de crowdfunding, n’hi ha prou amb entrar en l’adreça d’internet http://crowdfunding.valenciaencomu.org. “A partir d’ací, els passos que cal donar són molt senzills”, explica Susi Capella.

Segons la responsable de finances de València en Comú, ja s’han recaptat 8.000 euros, “quasi el cinquanta per cent del que hem pressupostat”.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.