València en Comú crearà una Xarxa d’Escoles Infantils Municipals

Jordi Peris, candidat de VALC a l’alcaldia i gran part de la candidatura de la plataforma municipalista va engrossir ahir la manifestació contra els retalls educatius.

Acto candidatura 2

Entre les pancartes d’associacions de pares i mares d’alumnes, centres educatius, sindicats i partits polítics que van jalonar ahir la massiva manifestació contra els retalls educatius i la rebaremació del professorat interí, estava també una pancarta de València en Comú portada per Jordi Peris, candidat de VALC a l’alcaldia, i gran part de la resta de la candidatura municipal. D’esta manera, València en Comú mostrava la seua disconformitat amb la política educativa desenvolupada pels governs autonòmic i estatal del PP i subratllava la seua aposta per “una educació pública, gratuïta i universal”.

Acto candidatura 5

Milers de persones vam engrossir ahir una manifestació en contra dels retalls en educació i de la rebaremació del professorat interí. Sindicats, quasi tots els partits polítics amb la notable absència del PP i de Ciutadans, representants de centres educatius, associacions de pares i mares d’alumnes, membres de qualsevol classe i condició de la comunitat educativa lluint les camisetes verdes que simbolitzen les seues reivindicacions i molts ciutadans i ciutadanes van recórrer els carrers de València davall un sol de justícia per a desembocar en el riu, on es va llegir un manifest a favor d’una educació pública gratuïta, universal, laica i en valencià.

Entre els manifestants, un nombrós grup de València en Comú amb una pancarta portada per gran part de la candidatura municipal de la formació i amb paraigües de color verd, el color corporatiu de la formació, que van servir per a mitigar els efectes del sol implacable que queia sobre les milers de persones que protestaven contra la política educativa del PP.

Jordi Peris, candidat de València en Comú a l’alcaldia, va manifestar al terme de la marxa la intenció de la plataforma municipalista de fer de València “una ciutat educadora en la que cada espai i cada política incorpore una dimensió pedagògica i formativa”. A més a més, va subratllar Peris, “l’educació ha de ser un dret universal, públic i gratuït també per a les xiquetes i xiquets de 0 a 3 anys. Per això, crearem una xarxa d’Escoles Infantils Municipals per a donar la millor educació, des del més enjorn, a les nostres filles i fills”.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.