València en Comú davant del 26J

 

Com vàrem aprovar en el darrer Plenari, des de València en Comú celebrem la confluència de les tres forces del canvi de la nostra ciutat: Podem, Compromís i Esquerra Unida. Perquè este pròxim 26J només hi ha dos opcions: o la continuïtat del règim o aconseguir un canvi real al nostre país.

Poster campaña 03

Davant de nosaltres tenim una campanya emocionant, il·lusionant en la qual totes hem de ser part ja que estes noves eleccions són un nou joc, una partida que podem guanyar, esta vegada juntes, com ja vam fer abans en molts altres municipis al llarg de l’Estat. Municipis que hui han posat els interessos col·lectius en el centre de la política. Per això, ara és necessari, més que mai, que fem una campanya que desborde, que arribe a cada racó de la ciutat.

Des de València en Comú volem recolzar esta campanya, visibilitzat que fa un any començàrem a recuperar València per a les valencianes i els valencians, les mateixes que van decidir acabar amb els anys de foscor en la nostra terra, de corrupció, de balafiament… i amb el seu vot aconseguir un canvi cap a una València oberta, transparent, feminista, democràtica… una València de la que estar orgulloses. A La Valenciana és l’exemple que un poble pot apoderar-se i canviar el rumb de la seua història.

Ara és el moment d’unir-nos per aconseguir el pròxim 26 de juny un canvi en el govern central, aconseguir construir un país per a la seua gent, un país per a totes.

Vos animem a participar activament en la campanya, perquè esta campanya es fa amb la gent, amb vosaltres.

#aLaValenciana

Bookmark the permalink.

Comments are closed.