València en Comú defèn la cultura com a alternativa d’oci

“Més cultura i menys consum” és l’alternativa d’oci per als joves que proposa València en Comú en la seua visita al Controla Club. VALC també recolza unes Falles amb més autonomia

Dins de la seua gira d’entrevistes amb diferents associacions i col·lectius ciutadans, integrants de la candidatura de València en Comú a l’Ajuntament han participat en una trobada amb el Controla Club i en una taula redona de la Federació de Falles Benicalap-Campanar. En ambdós trobades es va posar de manifest l’aposta de la plataforma municipalista pel foment de la cultura com a alternativa d’oci i per unes festes de Falles més lliures i autònomes.

Va ser ahir quan els components de la candidatura de València en Comú, Neus Fábregas i Carlos Saura, junt amb Juan Barcala, van visitar el Controla Club, abordant diversos aspectes relacionats amb l’oci juvenil. Es va convindre en la necessitat de crear “un oci alternatiu perquè la joventut tinga altres opcions al consum d’alcohol” i es va constatar que “el ‘botelló’ no és igual en tots els barris” i que, per tant, “s’han d’analitzar les particularitats que es donen en cada barri abans d’intervindre”. En tot cas, es va concloure, “la joventut creu que només hi ha eixa manera de diversió perquè no hi ha altres opcions ara mateix a València”.

En este sentit, València en Comú va advocar per fomentar la cultura i els espais de creació, de reflexió i de debat amb el lema “més cultura i menys consum” com a bandera.

Falles

D’altra banda, María Oliver, número dos de la candidatura de València en Comú a l’Ajuntament, va assistir dimarts passat a una taula redona organitzada per la Federació de Falles Benicalap-Campanar. Amb Voro Peiró, d’Onda Zero Ràdio, com a moderador, representants de PP, PSPV, EUPV, Compromís, Ciutadans, UPyD i València en Comú van debatre davant d’unes cent cinquanta persones diversos assumptes relacionats amb les festes de Falles com les subvencions i el seu hipotètic manteniment per part dels partits, el futur de les comissions, els pressupostos, l’assemblea de presidents, la professionalització de la Junta Central de Falles, el canvi de dates per adaptar la celebració als caps de setmana, la problemàtica entre fallers i veïns, la busca de major autonomia per a la Junta Central, la promoció nacional i internacional de la festa…

València en Comú va posar de manifest la seua defensa d’unes Festes de Falles més autònomes i lliures i més pròximes a la ciutadania.
Acto candidatura 2
Acto candidatura 2

Bookmark the permalink.

Comments are closed.