València en Comú defèn la desestacionalització turística

Jordi Peris, candidat de VALC a l’alcaldia, es reunix amb la Federació Empresarial d’Hostaleria de València per a analitzar la problemàtica del sector turístic
Acto candidatura 2

Jordi Peris, candidat de València en Comú a l’alcaldia, i David Izquierdo, director de la Federació Empresarial d’Hostaleria de València, s’han reunit este matí per a analitzar la problemàtica del sector turístic en la ciutat. Ambdós han coincidit en la necessitat de consolidar un model turístic sostenible.

En la dita reunió, el sector de l’hostaleria ha manifestat la necessitat de generar un procés de plantejament urbanístic ordenat i integral “que deixe de costat les pràctiques d’improvisació, que han sigut el segell de l’administració del PP, per a poder avançar en la construcció d’una visió global de la ciutat”, en què el sector del turisme puga oferir servicis de qualitat.
En este sentit, Jordi Peris ha declarat que “per a construir un nou model de ciutat, és necessari tindre en compte el component turístic” i ha apuntat que la ciutat compta amb distintes centralitats (la ciutat antiga, Russafa, Benimaclet, l’Albufera, el llit del riu Túria, l’horta), “cada una amb espais, amb identitat pròpia i reclams turístics”. Per al candidat de València en Comú a l’alcaldia “s’ha d’apostar per la desestacionalització turística i la construcció d’un model turístic sostenible en el que intervinguen tots els actors socials de la ciutat.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.