Per l’abolició de qualsevol tipus d’esdeveniment públic o privat que supose maltractament animal

 

La plataforma València en Comú està en contra de la celebració dels festejos taurins i en demana l’abolició de qualsevol tipus d’esdeveniment públic o privat relacionat amb qualsevol activitat de maltractament animal

 

València en Comú vol deixar clara la seua oposició a la celebració de festejos taurins i de la subvenció amb diners públics d’esta suposada manifestació cultural. En este sentit, insta a les institucions a prendre les mesures oportunes per tal d’abolir este espectacle sanguinari.

Considera la formació que estes exhibicions estan molt lluny de ser representacions culturals, entesa la Cultura des d’una perspectiva del segle XXI. I,  tot i reconèixer que forma part del nostre passat, s’oposa a donar validesa ni sosteniment públics a la consideració de la tortura animal com a una manifestació cultural.

Per tant, no entenem ni donarem suport a cap iniciativa que tinga per objectiu sufragar o subvencionar ni el manteniment de les places de bous, ni la formació dels suposats professionals del toreig. Estem completament en contra de la inversió d’un sol euro dels diners públics en el manteniment d’una indústria que té com a única manifestació el patiment animal.

photo_2016-03-16_22-27-22

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.