València en Comú denúncia que la massacre d’Orlando és un atac contra la diversitat

 

La plataforma municipalista assenyala que l’assassinat de cinquanta persones en Orlando és “un atac brutal contra el col·lectiu LGTBI i contra la diversitat”

 

València en Comú (VALC) ha mostrat públicament la seua “solidaritat internacional” amb les víctimes del que considera “la LGTBIfobia d’Orlando” i la seua “indignació” per eixa massacre, en la que han mort assassinades cinquanta persones. VALC denúncia que ha sigut “un atac brutal  contra el col·lectiu LGTBI”  (lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals) i “un atac contra la diversitat”.

Lazo negro 

València en Comú considera que la massacre d’Orlando, un atac “contra una societat que aposta per la diversitat com a enriquiment col·lectiu”, ens recorda que “hem de continuar lluitant en els carrers i en les institucions per a acabar amb un sistema patriarcal i LGTBIfòbic que ens ataca i violenta i que vol callades”.

En este sentit, VALC subratlla que “la lluita contra la LGTBIfobia és una lluita també internacionalista” i que continuarà “reivindicant els drets LGTBI en cada racó del món perquè l’anhelada igualtat deu aconseguir-se en tots els països”.

A més a més, insistix la plataforma municipalista, “continuarem exigint el fi de la LGTBIfobia perquè, en una societat democràtica, els delictes d’odi i discriminació no tenen cabuda. Per això, la nostra lluita també és interseccional ja que no acceptem i denunciarem qualsevol tipus de discriminació siga per orientació sexual, identitat de gènere, raça, religió…”.

València en Comú reitera la seua voluntat de “construir una societat democràtica i igualitària, on totes les persones tinguem vides que meresquen la pena ser viscudes i desfruitades”.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.