València en Comú es reunix amb els sindicats

València en Comú va completar ahir la seua ronda de reunions amb els sindicats i va obrir vies de col·laboració pel que fa a polítiques d’ocupació

Primer va ser Comissions Obreres. Després, CGT, UGT i la Intersindical. D’esta manera, València en Comú ha completat una ronda d’entrevistes amb els sindicats, abordant diferents aspectes, tant polítics com sindicals, i obrint vies de col·laboració.

L’objectiu d’estes reunions de València en Comú amb els diferents sindicats ha sigut “tindre un primer espai de reconeixement mutu com a interlocutors institucionals a València, des dels seus respectius àmbits d’actuació, polític i sindical”. A les reunions van acudir candidats i candidates de la llista electoral: Carlos Saura es va reunir amb CCOO, Iñaki Pérez amb CGT i Áurea Ortiz amb UGT i Intersindical, en trobades separats.

Segons València en Comú, “les reunions amb els representants dels sindicats han permès abordar els diagnòstics sobre la situació de València i compartir propostes en un espai de relació fluida i col·laborativa”. D’esta manera, s’han abordat temes vinculats amb les polítiques d’ocupació, així com qüestions entorn del model de ciutat i a les diferents lluites ciutadanes que durant estos anys han tingut lloc a València i en les que els sindicats han participat activament.

Cal recordar que València en Comú està mantenint reunions amb tots els agents socials “a fi d’establir les vies de col·laboració necessàries per a poder transformar la ciutat i garantir, en els pròxims quatre anys, una política municipal a favor de les persones i no dels interessos econòmics, basada en la transparència i la participació ciutadana”.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.