València en Comú es vist de festa en la Plaça Viriat

La plataforma municipalista celebrarà demà el seu acte central de campanya en el Parc d’Orriols, al costat de l’estadi del Llevant.

Bicicletada y fiesta Viriato 1

Els missatges polítics i les activitats lúdiques s’han combinat hui en la Plaça Viriat, on València en Comú i Podem han organitzat una festa reivindicativa de l’ús de l’espai públic que ha començat a les onze del matí i que estava previst que es prolongara fins a les set de la vesprada. Serà demà quan València en Comú celebre el seu acte central de campanya en el parc d’Orriols, al costat de l’estadi del Llevant.

L’acte previ a la festa de la Plaça Viriat ha sigut una bicicletada en la que han participat desenes d’activistes i simpatitzants de València en Comú i Podem, entre ells gran part de la candidatura de la plataforma municipalista, entre la qual no faltava el candidat a l’alcaldia, Jordi Peris, després de la brillant intervenció que va tindre ahir junt amb Pablo Iglesias en la facultat de Geografia i Història.
La marxa amb bicicleta, organitzada per a reivindicar una mobilitat sostenible per a la ciutat, va eixir del Pont de la Pinta fins a arribar a la Plaça Viriat, on hi ha hagut ball, música en directe, grafits, teatre, dansa, tallers infantils, tai chi i altres activitats lúdiques. També hi ha hagut menjar i beguda disfrutada amb liberalitat per centenars de persones dins d’una activitat denominada “Al carrer en comú”.

Bicicletada y fiesta Viriato 4

Bicicletada y fiesta Viriato 3

Bicicletada y fiesta Viriato 7

El parc d’Orriols, al costat de l’estat del Llevant, en el carrer Arquitecte Tolsa amb carrer San Vicente de Paul, serà demà, diumenge 17 de maig, l’escenari de l’acte central de València en Comú en esta campanya. També hi haurà menjar, beguda, actuacions, música i, per descomptat, intervencions polítiques a càrrec dels candidats i candidates de dotze del migdia a sis de la vesprada. Jordi Peris, candidat de València en Comú a l’alcaldia, desgranarà, abans de l’hora de menjar, els aspectes generals del programa amb què València en Comú concorre a estes eleccions municipals i, a les quatre de la vesprada, les propostes de la plataforma municipalista per al col·lectiu migrant.

El dilluns seguirà la campanya amb una xarrada informativa en el col·legi Max Aub, en el carrer Pare Urbà, a les sis i mitja de la vesprada.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.