València en Comú i CCOO obrin un espai de col·laboració

La plataforma municipalista es reunix amb els responsables del sindicat per a estudiar fórmules de col·laboració amb l’objectiu de “transformar la ciutat a favor de les persones”.

Reunión CCOO 2

Va ser el dilluns 18 de maig quan representants de València en Comú i del sindicat Comissions Obreres van mantindre una reunió amb l’objectiu d’obrir un espai d’interlocució i col·laborar en el desenvolupament d’accions compartides amb l’objectiu de “transformar la ciutat a favor de les persones”. D’altra banda, València en Comú també va estar present en una reunió de la Plataforma en Defensa de la Llei de Dependència per a mostrar el seu suport, junt amb altres partits, a un Pacte Municipal per la Promoció de l’autonomia personal i l’atenció a la dependència.

Carlos Saura, candidat a regidor per València en Comú, i Salvador Penalba, membre de la coordinadora de la plataforma municipalista, es van reunir el dilluns 18 de maig amb la cúpula de Comissions Obreres del País Valencià, concretament amb Paco Molina, secretari general del sindicat, Jaume Major, de la secretaria d’Acció Sindical, i Bernat Asensi, de la secretaria de Relacions Institucionals.
Segons València en Comú, ambdós organitzacions van plantejar la reunió “per a tindre un primer espai de reconeixement mutu com a interlocutors institucionals a València des dels seus respectius àmbits d’actuació, polític i sindical”. També “per a afavorir la proximitat col·laborativa que es necessita per a transformar la ciutat a favor de les persones i donar fi a la pobresa i a les desigualtats estructurals d’estes últimes dècades”.

Tant València en Comú com CCOO van acordar obrir “un espai de relació fluida i col·laborativa on compartir informacions i reflexions” a més “d’abordar en coordinació les diferents problemàtiques ciutadanes” que compartixen la plataforma municipalista i el sindicat “tant en les seues propostes programàtiques com en les seues actuacions polítiques i sindicals”.

Plataforma Dependencia 8

D’altra banda, Berto Jaramillo, candidat a regidor de València en Comú, es va reunir també el dilluns 18 de maig, junt amb altres partits, amb representants de la Plataforma en Defensa de la Llei de Dependència. Es tractava de que els partits presents manifestaren el seu suport, com així va ocórrer, a un Pacte Municipal per la Promoció de l’Autonomia Personal i l’Atenció a la Dependència. Els reunits van constatar que gran part de les competències en esta matèria són de l’administració autonòmica, però van acordar mantindre més reunions entorn d’este assumpte. Segons algun dels reunits, no van faltar murmuris i aücs quan es va mencionar al Partit Popular.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.