València en Comú i el municipalisme davant del canvi estatal

 

La plataforma municipalista convida a la ciutadania a reflexionar junt amb Ramón Espinar i Lara Hernández en torn a les implicacions locals del canvi estatal

 

València en Comú (VALC), amb el lema “El municipalisme cap al 26J”, ha organitzat un aperitiu obert als mitjans de comunicació i al veïnat que tindrà lloc dimecres que ve, 8 de juny, a les dotze i mitja de la vesprada i que comptarà amb la presència de Ramón Espinar, diputat de Podem en l’Assemblea de Madrid i portaveu de la dita formació en el Senat, i Lara Hernández, d’Ara Madrid. També intervindran María Oliver, regidora de València en Comú i integrant del Consell Ciutadà Municipal de Podem-València i Mireia Biosca, secretària general i portaveu de VALC. Serà en el Bar El Món, carrer Puerto Rico, 26, en Russafa. El municipalisme i les implicacions locals davant del canvi estatal que s’aproxima el 26J centraran les intervencions.

CartelValC_4

València en Comú ha organitzat este acte preelectoral “per a compartir les inquietuds i esperances que desperten les imminents eleccions generals”. En este sentit, VALC recorda el seu continu suport “a la conformació d’una candidatura unitària i plural que siga capaç d’arreplegar les aspiracions de la gent del carrer i fer arribar a les institucions de l’Estat l’energia i la força transformadora que ix de carrers, places i barris”, una opció “per la unitat política” que, assenyala la plataforma municipalista, “va ser referendada majoritàriament en els nostres espais de decisió. València en Comú assenyala que “la coalició A la Valenciana, que és la forma que ha pres el procés de confluència en el nostre territori, compta amb el nostre suport en la mesura que és la materialització de l’impuls d’unitat que ens va portar a convocar-nos a treballar juntes”.

Per a VALC, “recolzar esta candidatura implica que ens sentim partícips de l’impuls de canvi, que creiem que el 26J suposarà el moment decisiu per a la nostra societat, el moment en què ens veurem abocades a triar entre el passat o mirar el futur amb esperança. És un impuls de transformació que ens connecta amb altres iniciatives i propostes en tot l’Estat. Som conscients que és en l’àmbit estatal on es decidixen els límits i les possibilitats del local, de que necessitem un sistema d’aliances institucionals per a canviar les nostres ciutats i de que les pròximes eleccions són el moment per a aconseguir-ho”.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.