València en Comú: informació i cercavila en la platja

València en Comú instal·la un lloc informatiu en el Passeig Marítim i amenitza l’acte electoral amb una cercavila i una xaranga

València en Comú i el Cercle Podem Malva-rosa van instal·lar el diumenge 10 de maig un lloc informatiu en el Passeig Marítim per a informar els vianants sobre el programa electoral d’ambdós formacions i respondre a les preguntes de les persones interessades així com a aclarir els dubtes plantejats. Una cercavila i una xaranga van amenitzar l’acte electoral.

La taula informativa del Cercle Podem Malva-rosa i de València en Comú estava ja muntada a les onze del matí. Al mateix temps, des de el Hotel Las Arenas es va iniciar una cercavila festiva amb xaranga inclosa que va recórrer tot el Passeig Marítim fins a La Patacona. La cercavila va tornar per on havia vingut sense abandonar l’ambient festiu i reivindicatiu fins a finalitzar en el lloc on estava instal·lada la taula informativa.

Tant Carlos Saura, Iñaki Pérez i Amparo Ridaura, candidats de València en Comú a l’Ajuntament, com José Vicente García Ostbye, candidat de Podem al parlament autonòmic, es van posar a disposició dels ciutadans que disfrutaven del matí de diumenge per a satisfer els seus dubtes i inquietuds. Van ser molts els que es van acostar sol·licitant informació sobre Podem i València en Comú, la seua opció municipal, que compta amb l’independent Jordi Peris com a candidat a l’alcaldia.

Els vianants no sols van poder preguntar directament als candidats en la taula informativa; també ho van poder fer durant les cercaviles i no es van encobrir a expressar les seues preguntes, inquietuds i dubtes tant respecte a Podem i València en Comú com a continguts programàtics concrets.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.