València en Comú intensifica la seua campanya electoral

La plataforma municipalista continua amb una campanya electoral en què combina els actes públics amb la seua presència en els mitjans de comunicació

València en Comú ha intensificat la seua campanya electoral conforme s’acosta el dia de les eleccions. Si Jordi Peris, candidat de la plataforma municipalista a l’alcaldia, va estar el dilluns en un debat en l’Ateneu Marítim i estava previst es reunira el dimarts amb l’Associació de Víctimes del Metre i participara més tard en un debat en la sala d’actes de l’ONCE, demà dimecres serà entrevistat en la Cadena SER.

L’entrevista a Jordi Peris tindrà lloc a les dotze i mitja en el programa “Ara com ara”. Serà una intervenció més de les moltes que el candidat a l’alcaldia de València en Comú ha tingut en els Mitjans de comunicació, tant escrits com audiovisuals i digitals.

Esta presència en els mitjans de València en Comú es combina amb una intensa presència en el carrer i en actes públics d’allò més divers. Així, València en Comú i Podem instal·laran el dimecres 20 de maig taules informatives a Orriols i Amb Metro Amistat. A la vesprada, concretament a les sis, el candidat a regidor Iñaki Pérez participarà en una taula redona de partits d’esquerra organitzada per l’Assemblea d’Aturats d’Orriols i Torrefiel. Serà en el número 80 del carrer Pere Cabanes.

D’altra banda, de sis a huit de la vesprada, Jordi Peris i el candidat a regidor Berto Jaramillo, participaran en Abastiments en l’Assemblea del cercle Podem d’Extramurs.

La jornada del dimecres es tanca amb una xarrada de la candidata a regidor María Oliver en la cerveseria La Plaça, en Benimaclet. L’assumpte a tractar serà “El dret a la ciutat”.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.