València en Comú nega la seua participació en el nomenament del gerent d’EGEVASA

 

Des de València en Comú volem eixir al pas d’algunes notícies incorrectes sobre EGEVASA que han aparegut en els Mitjans de comunicació en les últimes hores.

 

El nomenament del gerent d’EGEVASA es va realitzar en la Junta General, on estan representades la Diputació de València i Aigües de València, que tenen el 51% i el 49%, respectivament, de l’empresa d’aigües.

En ella, només participen el President de la Diputació, en nom de la Diputació, i una segona persona per l’empresa. És en el Consell d’Administració on s’ha concedit al nou gerent els mateixos poders que a l’anterior. Ni en la Junta General ni en el consell d’Administració hi ha representació de València en Comú, al contrari del que s’ha afirmat en la premsa.

Des de València en Comú volem aclarir que no creiem que ningú haja de ser vetat per les seues relacions de parentiu, però creiem que esta designació és, com a mínim, qüestionable per part de la ciutadania i per nosaltres mateixos. I ho és, especialment, després de les desenes de casos d’endollisme de familiars, amics i coneguts que el PP ha deixat al seu pas en estes dues dècades de poder absolut en la nostra terra, una terra que creia que era seua.

Desitgem, i estem segurs de que ho farà, que el PSPV aclarisca al màxim la vàlua professional d’esta elecció de tal forma que no quede cap dubte, ni ètica, ni moral, ni professional, de que és la persona adequada per al càrrec.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.