València en Comú obrirà les portes de l’Ajuntament a les víctimes del Metre

Jordi Peris, candidat de València en Comú a l’alcaldia, s’ha reunit esta vesprada amb una representació de les víctimes del Metre i s’ha compromès a recolzar les seues reivindicacions.

Víctimas metro 3

Una representació de l’Associació de Víctimes del Metre de València i Jordi Peris, candidat de València en Comú a l’alcaldia, s’han reunit esta vesprada per a analitzar la situació de les víctimes més de nou anys després del terrible accident que va costar la vida a quaranta-tres persones. Les víctimes consideren que l’administració autonòmica del PP els continua “donant l’esquena”.

Les tres representants de l’Associació de Víctimes del Metre de València li han explicat a Jordi Peris tot el procés que hi ha hagut des d’aquell tràgic 3 de juliol de 2006, emprant termes i frases com a “ocultació i destrucció de proves”, “esborrament de la caixa negra del tren per part del responsable de Ferrocarrils de la Generalitat”, “ocultació d’informes”, “el pitjor exemple possible de gestió d’una catàstrofe”… En este sentit, les víctimes del Metre insistixen en el fet que se senten “enganyades i abandonades” per l’administració, que els ha “donat l’esquena”.

Víctimas metro 2

Les víctimes han traslladat a Jordi Peris una sèrie de propostes que es podrien desenvolupar des de l’administració local, com un protocol d’actuació per a atenció a les víctimes en cas de catàstrofe, una atenció des de l’Ajuntament que, en paraules de Peris, “seria el primer braç de suport” i actuaria com a interlocutor amb els servicis d’altres administracions per a actuar de forma coordinada.
Jordi Peris, en nom de València en Comú, s’ha compromès, “en cas d’arribar al govern municipal”, a “obrir les portes de l’Ajuntament a les víctimes del Metre” i a prestar-los tot el suport i “totes les capacitats que tinga l’administració local.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.