València en Comú participa a la manifestació a Tarragona contra les violències masclistes

 

La plataforma municipalista s’ha sumat a la gran marxa contra les violències masclistes organitzada per la Plataforma Feminista 5N a Tarragona

 

València en Comú (VALC) s’ha sumat a la gran marxa contra les violències masclistes prevista per a les dotze del migdia del dissabte 5 de novembre a Tarragona i organitzada per la Plataforma Feminista 5N a Tarragona. VALC anima a la ciutadania a participar en esta gran manifestació posada en marxa per a reclamar “la eradicació de les violències a què seguim sotmeses les dones en tots els àmbits de les nostres vides”.

 

La Plataforma Feminista 5N a Tarragona s’ha conformat per col·lectius i organitzacions feministes de Catalunya, País Valencià i les Illes Balears amb l’objectiu de “impulsar, convocar i realitzar una àmplia i massiva crida a esta gran manifestació contra les violències masclistes”. Des de València en Comú s’apunta que “esta iniciativa dóna continuïtat a les mobilitzacions contra les violències masclistes que hi ha hagut en diversos territoris de l’Estat Espanyol, com la que es va realitzar en Euskalherría el passat 9 d’abril i la Marxa Estatal del 7N a Madrid, fa ja un any”.

 

VALC subratlla el seu suport al “objectiu d’esta manifestació de denunciar les violències masclistes i la falta de resposta contundent per part de les administracions i els governs, així com visibilitzar que el moviment feminista és la clau de la transformació cultural i social”. La plataforma municipalista considera que “sense les dones, no hi haurà revolució” per la qual cosa fa una crida perquè “las unes al costat de les altres, practicant l’autoorganització, l’apoderament i l’autodefensa feminista, tornem a dir basta a les violències masclistes i a reivindicar poder viure i gaudir de les nostres vides i relacions lliures”.

 

València en Comú assenyala que “en este moment, som múltiples els col·lectius i organitzacions feministes de Lleida, Tarragona, Tortosa, Barcelona, València, El Maresme i altres comarques i ciutats, a més de partits polítics, sindicats, moviments socials i tota una ciutadania les que estem treballant per a omplir els carrers de Tarragona de milers de persones i, sobretot, de milers de dones per a dir alt i clar basta a les violències masclistes”.

 

VALC se suma “a la reivindicació i crida perquè, com assenyala el manifest de la convocatòria, ens va la vida en això, perquè volem una vida lliure i lliure de violències. Ens veiem als carrers de Tarragona”.

 

 

cartel-terragona-5n

Bookmark the permalink.

Comments are closed.