València en Comú proposa un Segell Municipal de Qualitat

Jordi Peris, candidat a l’alcaldia de VALC, subratlla que l’Ajuntament només contractarà “amb empreses que garantisquen uns requisits bàsics de responsabilitat social”.

Acto candidatura 2

Jordi Peris, candidat a l’alcaldia per València en Comú es va reunir el dimecres 6 de maig amb el president de l’Agrupació Empresarial Valenciana de Centres Especials d’Ocupació i amb la presidenta de l’Associació Valenciana d’Empreses d’Inserció per a comentar les problemàtiques i dificultats que travessen estos dos sectors i les diverses mesures del programa electoral de València en Comú sobre inclusió laboral de persones amb discapacitat o en risc d’exclusió social. En este sentit, Peris va informar de la proposta de VALC d’implantar un segell municipal de qualitat per a les empreses que contracten amb l’Ajuntament.

Jordi Peris va constatar en particular la rellevància d’una de les mesures que proposa València en Comú per a promoure la qualitat de l’ocupació “dins d’un nou model productiu que reconega i valore els beneficis socials i ambientals de l’activitat empresarial”. Esta mesura no és més que la implantació d’un Segell Municipal de Qualitat “que garantisca el compliment d’una sèrie de requisits de responsabilitat social relacionats no sols amb els drets laborals i ambientals sinó també amb els beneficis socials associats a l’activitat de l’empresa”.

Segons el candidat de València en Comú a l’alcaldia, “este segell inclouria, per exemple, el desplegament i compliment de normatives i estàndards ambientals, l’obligació de superar quotes de contractació de persones amb discapacitat, la participació en programes d’integració laboral de persones en risc d’exclusió, el desenvolupament i implementació del pla d’igualtat de l’empresa per a aconseguir la igualtat de tracte i d’oportunitats entre dones i hòmens o requisits en termes de drets laborals”.

Amb tot això, explica Jordi Peris, “es pretén desenrotllar el potencial de l’Ajuntament en la promoció d’un model empresarial social, laboral i ambientalment responsable que convertisca València en una referència en este àmbit”.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.