València en Comú reclama l’abolició de la reforma laboral en el Primer de Maig

Jordi Peris, candidat de VALC a l’alcaldia, junt amb altres candidats de la plataforma municipalista, va estar ahir en la manifestació del Primer de Maig

Acto candidatura 2

Jordi Peris, candidat a l’alcaldia de València en Comú, i altres candidats de la plataforma municipalista, van portar ahir una pancarta de VALC en la manifestació del Primer de Maig que va recórrer els carrers de València. Peris mostrava d’esta manera la solidaritat de València en Comú amb la classe treballadora i les capes de la població més desfavorides en una jornada amb to festiu, el qual no va ocultar l’èmfasi reivindicatiu de les pancartes de VALC.

 

Acto candidatura 5

“Contra la reforma laboral” i “Treballar és un dret” era alguns dels lemes que portaven les pancartes portades per membres de València en Comú, que vam engrossir amb centenars de veus les reivindicacions proclamades ahir a viva veu per desenes de milers de persones en la manifestació del Primer de Maig que va recórrer els carrers de València.

València en Comú va eixir al carrer amb dos grans pancartes, fent notar la seua presència amb nombrosos paraigües de vistós color verd i camisetes de la formació, tot això junt amb centenars de militants de diversos cercles de Podem, partit polític que forma part de la plataforma municipalista.

La pancarta principal anava portada per Jordi Peris, candidat de València en Comú a l’alcaldia, i altres candidats i membres de VALC, a més de per Jaime Paulí, secretari general de Podem València. Darrere, una altra pancarta i centenars de membres actius de la plataforma municipalista embolicats en camisetes i a l’ombra de paraigües d’un cridaner color verd, el color corporatiu de València en Comú.

Al terme de la manifestació, Jordi Peris va declarar que la presència de València en Comú en la manifestació del Primer de Maig “és una mostra del nostre compromís i solidaritat no sols amb la classe treballadora, sinó amb totes les capes de la població més desfavorides, inclosos els milions de persones que no tenen treball i tampoc esperança de trobar-lo”. En este sentit, Peris va recordar que VALC “té un pla de xoc en què es contemplen trenta mesures per a abordar immediatament les situacions d’emergència social de la nostra ciutat”.

Acto candidatura 1001

Per al candidat a l’alcaldia de València en Comú, “és prioritari que les persones aturades troben un treball digne i ben remunerat, que els treballadors i treballadores d’este país desenvolupen la seua labor en condicions dignes i amb salaris dignes i que desaparega una reforma laboral feta contra els treballadors i treballadores i a favor dels poders empresarials i financers més depredadors”.

En este sentit, Jordi Peris considera que manifestacions com el Primer de Maig “són necessàries per a posar de manifest la indignació i la voluntat de resistència de la gent, però és més necessària la lluita diària en tots els nostres àmbits quotidians”.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.