València en Comú recolza la Caravana del Canvi de Podem

L’assemblea de la plataforma municipalista va decidir ahir fer explícit el seu suport a la candidatura de Compromís-Podemos en les imminents eleccions generals

L’Assemblea de València en Comú (VALC) va acordar ahir per la vesprada, per aclaparadora majoria, i davant d’una petició en esta sentit arribada des dels cercles de Podem, fer explícit el seu suport a la Caravana del Canvi de Compromís-Podemos, una iniciativa que pretén potenciar els missatges electorals i el programa d’esta coalició i, per tant, recolzar també la candidatura de Compromís-Podemos que concorre en les eleccions generals del 20 de desembre. Este suport es fa reconeixent a altres opcions polítiques amb què es compartix objectius de canvi.

Després d’un animat debat, la immensa majoria dels assistents a l’assemblea que València en Comú va celebrar ahir tard en la seu del sindicat Comissions Obreres, va acordar fer explícit el suport de la plataforma municipalista a la candidatura que Podem i Compromís han presentat en coalició per a les eleccions generals del 20 de desembre.

València en Comú considera que “en el seu origen i en la seua pràctica, forma part de les noves formacions polítiques que estan contribuint a fer possible el canvi en nombrosos municipis en tot l’Estat”. En este sentit, VALC recorda que “durant les passades eleccions municipals i autonòmiques, es va posar en marxa una col·laboració política entre València en Comú i Podem, la qual cosa va suposar la consolidació d’estes dos forces, diferents però connexes, en els àmbits local i autonòmic. Com resultat d’això, ambdós van ser determinants per al canvi polític”. La conclusió evident, i així es va evidenciar en la votació d’ahir, és que “independentment del reconeixement a altres opcions polítiques amb les quals compartim bona part dels objectius de canvi per a l’Estat, la veritat és que, per a la immensa majoria d’activistes i votants de València en Comú, la candidatura Podem-Compromís serà la seua opció en les eleccions del 20 de desembre”.

Per a la immensa majoria dels assistents a l’assemblea de VALC celebrada ahir, la posició adoptada públicament davant de les eleccions generals del 20 de desembre és “coherent amb la pràctica política que portem a terme”.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.